759476.jpg

Lacella oli vielä eilisiltaan asti kuusi kulmuria. Oikealla ylhäällä tönötti sievästi miltei valmiin rautahampaan takana maitokulmuri, joka tuntui olevan aika tiukassakin vielä. Mutta iloinen yllätys, Lace sylkäisikin sen yllättäen suusta ulos eilen illalla. Toinen maitokulmahammas törröttää miltei irrallaan alaleuassa, mutta ei sitten millään meinaa tipahtaa - on kokeiltu repiä leluja, syödä kovia luita, possunkorvia, näkkileipää...  katsotaan kyllä vielä hetki sitäkin, josko se siitä itsestään...

Molemmat koirat oli Piiran hoidossa eilen Raisiossa. Suurempia kremppoja ei ollut, Lacen bicepskin oli ok, ja koirat tuntuivat nauttivan kovasti käsittelystä. Ja toisen vuorolla sitten nukkua possotettiin vastaanottohuoneessa sikeästi.

Alkuviikosta käväistiin koirat ja minä Vaasassa äidin 80-vuotiskaffia siemailemassa. Varsinaisia juhlia ei sankari halunnut pitää, joten herkuttelimme vain perhepiirissä. Koirat menee kyllä huimaa vauhtia mummolaan, kun tietävät saavansa siellä herkkuja :)

--------

Uusi päivitys illasta: toinenkin ylimääräinen kulmahammas oli tipahtanut vihdoin! Ien näyttää ihan terveeltä sekä rautahammas, joten homma taitaa hampaiden suhteen alkaa olla hanskassa. Onneksi.