Kävin Patricia Hirnin vastaanotolla Kouvolassa koirien kanssa. Fado oli aika hyvässä kunnossa, pientä kireyttä takareidessä ja yksi fasettilukko avattiin selästä. Muuten liikkuu hyvin suorassa, ja etuosaa tukevat tärkeät lihakset ovat kuulemma hyvässä kunnossa. Iloinen juttu! Meidän uintikesä on tehnyt ilmiselvästi pojalle hyvää.

Lace liikkuukin sitten yhä vinossa oikealle takapäästä. Oikeasta takajalasta löytyi kireähkö iskiashermo (enpä tiennyt että sellainen on koirallakin), jonka oloa helpotettiin. Sen näki kyllä koirastakin oikein selvästi, Lace nautti silminnähden otteista. Lacehan jo meille luovutettaessa astui oikealla takajalla sisäänpäin kiertäen. Kipuja tai aristuksia ei Lacella ole missään. Venähdyksen kokenut etujalka oli myös Patrician mukaan kunnossa (kuten Piirakin totesi), ei aristuksia, turvotusta eikä mitään, mikä viittaisi vaivaan. Aina helpottaa kuulla tällaista... Myös lantio oli nyt vuorostaan hyvin irtonainen. Suurin epäsuhta on Lacen vahva ja verrattain valmis takapää suhteessa etuosaan. Toivottavasti se on vain pentuajan epäsuhta.

Sain taas erittäin hyviä vinkkejä kotikonsteilla edesauttaa koirien hyvinvointia. Kiitos Patricia!

Piipahdimme vielä moikkaamassa ystävääni Hennaa sekä Hanna ja Laura -tyttöjä Kuusankoskella ennen kotimatkaa. Siellä koiria odottivat suloiset uudet lelut. Nimiehdotuksia otetaan vastaan ;)

827654.jpg