Takana huiman kivat kolme päivää Tuorlassa Lacen ja Fadon pentuleirillä. Oppia tuli niin korikaupalla, että vähän oli ähky kotiin tullessa. Eilinen iltakin meni pureskellessa näitä uusia oppeja. Onneksi kirjoiteltiin niitä sitä mukaa paperille talteen kun niitä sateli, niin ei ihan kaikki tipahtanut matkalla J

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Se nyt myös viimeistään selvisi, että Kari taitaa olla pulassa neitinsä kanssa... Lacella näyttää olevan yhtä lailla turbo päällä tokossa niinkuin agissakin. Monet sitä vauhtia ihmettelivät ääneen. Mutta jos kumpikin saa opit menemään perille, niistä saattaa oikeasti tulla aika hurja pari J Kouluttajina oli Janita ja Jaakko. Tokosta Kari sai Lentsulta tärkeitä vinkkejä, miten saada Lacelle malttia tekemiseen, se on tärkeää tuollaisen virtapiirin kanssa. Kivalta näytti niiden meno.

 

841741.jpg

 

841749.jpg

 

841800.jpg

 

843221.jpg

 

Fadon kanssa osallistuttiin tokoon ja Kari&Fado agilityyn (Mia koulutti Ainon pentuja tässä lajissa) rimat alhaalla. Tokossa saimme nyt korkattua ne kauan mietityt ohjatun noudon ja hyppynoudon, sekä esim. ruutuun saatiin arvokkaita vinkkejä. Iso kiitos positiivisille tokokouluttajille Jennille ja Lauralle!!  Reenitsemppiä löytyi taas lisää. Höh, Kari teki Lacen kanssa jo tunnarin alkeitakin :O Fado ei ole tehnyt sitä liikettä vielä ikinä, yhtään. Hmmm. Saa nähdä kumpikohan meistä TVA:han ennemmin yltää...!

 

841725.jpg

Kuva Helena Tiainen

 

Lace näyttää olevan aika tarkka meistä muille koirille, rähähti Jadelle kerran ihan tosissaan kun se oli tulossa rapsuteltavaksi. Täytyypä karsia tehokkaasti tällaiset hölmöydet pois.

 

Viikonlopun aikana nähtiin huimaa menoa agilityssä ja tokossa monilta koirilta, nuorikoissakin näyttää olevan kasvamassa aika tekijöitä. Huh huh!

 

841799.jpg