Aika on vierähtänyt nopeasti. Ikävästi jää vähemmän aikaa näille mukaville touhuille kun työt taas alkoi. Tässä välissä on touhuiltu pientä kivaa, kotosalla enimmäkseen vapaa-aika. On löydetty uusi kiva lenkkireitti, joka vie noin tunnin verran aikaa.

Ja sitten: lähes joka päivä viikon-parin ajan on löydetty töistä tullessa jotain pahanteon jälkiä kotoa. Fado tulee tosi nolona tervehtimään, se on ihan purjeessa kun pikkuneiti riehuu sen silmien alla. Tai jos se on sittenkin Fado?!?!? :D -No joo. Vitriini, jota suunniteltiin myyntiin, on nyt myyntikelvoton (nurkka rikki), samoin uusi sohva on aika monelta kantilta kokeiltu, erinäiset kukat on vaihtaneet ruukkua ja tavarat paikkaa. Matot on - käytävämatot lyhentyneet, ja eteisen matto rei'ittynyt ... hmmpfgggrrrr. Eniten harmittaa sohva. Kävin tilaamassa uusia päällysteitä sen tyynyihin, nyt kun vielä saa samaa kangasta..

Fadon suosituin kirosana nykyään: ""Voi penneli sentään!" (Taitaa sopia meidänkin suuhun)

Niin. Nämä ongelmat ovat putkahtaneet kesäloman jälkeen vasta. Taisi olla "liian kiva" loma, ilman riittävää yksinoloharjoittelua. Tarvii tarttua tähän ongelmaan välittömästi, ettei tämä jää tavaksi. Analysoidaan tilanne Karin kanssa niin saadaan sotasuunnitelma asian korjaamiseksi.