Perjantaina käytiin pienen pieni kevyt kävely koko sakki yhdessä. Sitten  tokoilua vähän ja loikoilua ja viikon rasituksista ((työsellaisista) elpymistä. Karppa rassukka astahti kevyesti Lacen varpaille seuratessa, ja siitäkös neiti sai sätkyn. Olinkin jo odottanut, milloin tämä jalka-antifetisisti laajentaa toimintojaan tokoiluun… Jaa, enkö olekaan tuosta haasteesta täällä blogissa kertonut? No, joku päivä selvitän mistä on kysymys. Pidän teitä jännityksessä :)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Haettiin käytetty keinutuoli Nokialta Irjalle lahjaksi. Tossa se tönöttää meidän olkkarissa nyt, Urjalan aito perinteinen jalaskeinu. Kiva kiikkua. Mulle oli kukkakimppu ja kuohuviini odottamassa kotona tänään, lauantaisen nimpparin johdosta. Nam!

 

Lauantaina taas häiriöreeneihin Lielahteen, Anni ja Nellikin tuli. Taisi olla Lacella ihka ensimmäinen oikein koko pitkä paikallamakuu näin vilkkaassa ja uudessa paikassa (kats.aseman piha). Hienosti kuitenkin malttoi, Kari osasi kehua oikeissa paikoissa hiljaa sitä. Häiriönä meni selän takana tielläkin joku jättikoira, mutta Lace vain kurkkasi nousematta paikalta. Ihan lopussa se meinasi nousta, mutta Kari pääsi korjaamaan saman tien makuulle koiran, ja pienen hetken oltuaan palkkasi. Hyvä Lasse! Fadolla tavan mukaan roikkui 30 senttiset kuolavanat suupielistä, kun se odotti makuun palkkaa. Ja oikeinhan se taas arvasi, mitä palkaksi oli (lihapullaa)

 

Muutakin siinä innostuttiin tekemään. Tunnaria, ruutua, seuraamista, jääviä liikkeitä, kaukoja…

Fado ressukka säntäsi ilomielen matkaan kun annoin luvan etsiä oma tunnarikapula. Mutta - J ruudun suuntaan. Ja täysillä. No palasi toki käskystä, ja hajamielisen näköisenä toi oman. Otin tarkoituksella toisen kerran, ja nyt nappi suoritus! Ei tuo vielä mulle asti, enkä vielä vaadikaan, otan ensin vauhtinoutona lopun. Palkaksi saatiin sitten se ruutu. Fado etsi jälleen taas vimmatusti paikkaa, jolla saisi mut elämöimään. Ja löytyihän se!

 

Lacea vaivasi vähän Nellin ja Fadon kivat puuhat ympärillä.Mutta silti keskittyminen kyllä hyvää.

Käveltiin vielä Gigantin eteen koko sakki tokoilemaan lisää. Fadolla paikallamakuu ym. pientä. Sit saateltiin A&N kotia kohden, ja sen jälkeen ruokaostoksille.

 

Sunnuntai meni mulla koko päivä Espoossa SPeKL:n hallituksen kokouksessa. Karppa oli käynyt TamSKin reeneissä Lielahdessa hyödyntämässä häiriötä. Taitavat olla tosissaan tuon tokon kanssa J