Viikko on mennyt mun osalta omituisessa mahataudissa. joten illat on olleet aika vaisuja. Karppa on ihanasti hommaillut koirien kanssa kaikenlaista kivaa, ja on hoidellut aamut tällä viikolla voittopuolisesti. Aamuisin yleensä vaihdellaan koiranhoitoa, pääsee toinen oikein ajoissa töihin.

 

Joo, Lacen uusin nimi on HurjaHulda. Iisiys on kaukana, tilalla vieläkin energisempi pamaus kuin ennen juoksun alkua. -Jos mahdollista. Liekö sitten tämän lepovaiheen aikaansaannosta vai hormonien, mene ja tiedä. Ja Fado rassukka on ihan pahnan pohjimmainen nykyään; sitä komennetaan joko meidän toimesta tai Lacen, jos se uskaltautuu lähentelemään liian intiimisti Huldaa.

 

Yksi mielenkiintoinen seikka on: juoksun aikana ei ole tuhottu mitään kotona. Lacehan elelee alakerrassa yksinään, käytössään keittiö, olohuone ja eteinen. Fado on oven takana yläkerran makuuhuoneessa (nukuskelee siis meidän sängyssä päivät ...) Kari väittääkin mulle että Fadohan ne aiemmat tuhot on täällä tehnyt eikä Lace lainkaan! he he.

 

Käyhän se tuokin paikaksi päivänokosille... Lacen lempipaikkoja...

1037848.jpg

 

 

 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />