Haa, ehdittiin vaihteeksi tokoilla! Lacen vauhtinouto on tosi innokas, loppu meneekin sitten riekkumiseksi. Mutta eipä sitä olla vielä reenattukaan. Mitenkä sen pitämisen opettaminen on minusta niin vastenmielistä? En mielellän sitä myöskään Karpalle neuvo. Fadollahan en ole sitä koskaan tehnyt. (Vois tosin olla tarpeen, kun pureskelu alkaa nostaa päätään..)

 

Lacen kaukot alkaa näyttää kaukoilta! Maahanmeno on kivan nopea, ja hauskasti painaa myös pään tosi alas, joka tekee siitä vielä näyttävämmän J Fadohan tahtoo jäävissä liikkeissä fuskata ja jättää sentin hajurako mielellään mahan alle jos ei oo tarkkana. Lacen kaukot tehdään vielä läheltä aina.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Seisomaan nousussa Karppa on ottanut paljon nyt tekniikkaharkkaa, rauhallisesti namin tai ruokakupin kanssa, ja siitä alkaa nyt jäädä ylimääräiset sivuloikat pois. Käskykin täytyy sanoa tosi "laimeasti", jottei sieltä pompattaisi mihin sattuu. Lacen saa muutenkin palkatessa yhdellä jes- tai hyvä- hihkaisulla ihan ekstaasiin ja hullun loikkiin. Fadolla se taas toimii niin päin, että se terästyy odottamaan primäärivahvistetta, mutta ei ala loikkimaan kuin jänöpupu vielä siinä vaiheessa :D

 

Luoksetulossa on siirrytty nyt tarkentamaan eteentuloa käsiliike apuna. Hyvän näköistä! Myös pysäytykset menee jo kivasti ilman ylimääräisiä eleitä, ja ovat riittävän nopeita.  Seuraamisessa meinaa välillä poikittaa vähän, mutta en siihen kyllä vielä puuttuisi.. Muuten seuraaminen on tosi hyvännäköistä. Nyt se menee jo remmissäkin (joka on kyllä niin tyhmä kapistus siinä hommassa kuin olla voi), No onneksi alokasluokan jälkeen siitä pääsee). Vasemmalle käännöksessä Lace heitti makeesti ekan kerran takaosan oikein vauhdikkaasti oikealle, jee. On siis hiffannut mistä siinä on kyse. Seuraaminen on kaikkiaan kivaa, Karpalla on vielä käännökset itellä hivenen epävarmat.

 

Ruutu kuumentaa meillä tunteita. Kumpikaan koira ei meinaa pysyä nahoissa kun toinen suorittaa sitä. Kari kokeili Lacella eka kerran ilman ruudussa oloevaa lelua, ja meni nappiin! Paikallaanmakuuta otettiin myös, nyt voisi aloittaa kierron ja kaikenlaista muuta häiriötä siihen mukaan (lelut ym). Ihan hyvä että meitä on kaksi, voi toinen aina jeesata tällaisissa.

 

Farkulla otin liikkeestä istumista ja ekan kerran oman tunnarin piilotusta. Kumpikin hyvä. Hauskaa että nyt Fado on käsittänyt tarjota ruudussa itse oikeaa paikkaa, jos ei palkkaa meinaa kuulua J Istumaanmenoa ei olla paljoa reenattu, joten pidän vielä käsivahvisteen mukana. Myös liikkeestä jäävät muut liikkeet on nyt tuon opettelun aikana sivussa, sekoitan ne mukaan sitten kun istuminen on opittu. Leikittiin ja riekuttiin paljon. Seuraamisessa otin temponvaihdoksia, nopeampaa ja hitaampaa (jälkimmäistä ekan kerran) – ihan siksikin, että olis jotain vaihtelua sen opettamisessa J

 

Fadolla on ihan hurja motivaatio tokoon, meinaa hajota välillä liitoksistaan innossaan. Johtunee tuosta taloon tulleesta rinsessasta? Rinsessan motto kun tuntuu olevan: ensin minulle, ja jos jotain jää, niin loput sitten minulle."

 

Ilmoitin Elinan ja Omien houkuttelemana nyt Lacen ja Karpan 6.1. Tsaun tokokisoihin. hui!