Karppa on ollut taas tällä viikolla ahkera Lassen kanssa tokoiluissa. Perusjuttujen hiomista, mutta niissähän sitä hiomista riittää. Kuppireenit on olleet voittopuolisesti asennonvaihtoja i-s ja m-s tai paikallaanmakuuta. Nyt jää jo miltei aina seisomisessa sivuhyppy pois ja etujalat on paikallaan. Jee. Paikallaanmakuu on Lacella ruokakupin kanssa tosi varman oloista (kahden minuutin molemmin puolin). Lace ei vielä makuussa kuolaa kuten Fado, mutta on se niin ahkera Fadon matkija, että eiköhän se senkin vielä kekkaa :D

Tänään Lace lähti ekan kerran -perskutarallaa - kissan perään!! Se puolivilli katti joka näillä maisemilla liikuskelee, on alkanut istuksia tuossa meidän takaoven takana tuijottamassa sisälle. Päästin koirat ulos, ja siinä se kai taas oli kököttänyt, kun Lacesta ei seuraavaksi näkynyt kuin takavalot kun se ryntäsi nurkan taa. Ja seuraavassa se vilahtikin jo pihan perällä marjapuskien välissä... Silloin karjaisin EI. Lace pysähtyi ja kääntyi ihan saman tien. Kehuin ja kutsuin pois, ja sitten kovasti palkkaa. Mutta nyt on siis päästy makuun... taidetaan joku päivä luoda vähän tilanteita että päästään karsimaan heti tuo jos se ei jo nyt mennyt perille. Hassua kyllä, Fado ei oikein välitä kateista enää, nytkin se saapasteli hissukseen vain pihalla neidin perään. Jospa sillä on kissojen kohdalla mennyt homma perille, onhan Kari saanut useamman onnistumisen tässä viime kerroilla, eli käskysgtä topannut heti. Tai sitten se ei tänään ehtinyt nähdä koko kattia..!

Karppa tuli juuri sisälle pihahommista, ja lirkutteli tytöllensä, että "sulle pitäisi antaa hymybordercolliepatsas". Sen hymyilytervehtiminen on uskomattoman näköistä, kaikki hampaat irvessä ja kauan :))

1037842.jpg