Ou, nou.. Tänään sitten keksittiin että seuraamisen tempojakin pitäisi varmaan Lacen kanssa reenata ennen koetta!!! Siis Karilla välähti kun sääntökirjaa luki, minä (koutsi) en edes muistanut että sellaisia tosiaan jo alokasluokassa on :(((  TAAS mä löydän itseni tästä suurpiirteisyydestä tokon suhteen. Ei oo varmaan ihan mun laji.

No niitä on nyt sitten kokeiltu. Ja aika läskiksi meni ekat kerrat. Lassesta on erinomaisen hauskaa kun otetaan yksikin juoksuaskel, seuraaminen loppuu siihen, koira poikittaa ja loikkii saman tien. Nyt seuraamisen oikea paikka vähän Lasselta hukkui, se edistää, on aika kaukana Karista ym. ym. Voihan nenä. Mutta silti noi kaverukset kokeisiin menee, tuli mitä tuli. Tehdään nyt sitten se mitä voidaan tuolle asialle vielä tässä ajassa.

Lisäksi Lace on yhtäkkiä alkanut tarjota suoraan sivulletuloa luoksetulossa, vaikkei sitä kuuna päivänä ole sen kanssa niin tehty. Varta vasten on palkattu oikeastaan koko ajan edestä, luoksetulon loppua ei oteta juuri koskaan! Ja nyt on Kari sitten tiukan paikan edessä, kun eteen tulemista täytyy uudelleen jopa avittaa pienellä käsiliikkeellä ja silti se istuu vinoon vasemmalle, kun taas suoraan sivulle tullessa luoksetulo on kympin arvoinen. Jee jee. Luojan haltuun vaan tämäkin liike :O Mistä tämäkin taantuma taas tuli, mene ja tiedä...

Joulua - ja tokokoetta - odotellessa :)