Hallitokot taas Mouhiksessa. Oli aika kylmää kyytiä, pakkasta oli muutama aste ja kylmässä hallissa se jo tuntuu.

Ikäväkseni on sanottava että Fado ontuu nivelvaivaista jalkaansa pitkästä aikaa. Juuri kun lomakin alkoi, oltais voitu lenkkeillä koko porukka lomapäivinä.  Nyt sitten otetaan enemmän levon kannalta Farkun kanssa. (Onneksi sentään Lacen kutina on aina vain vähentynyt.)

Tein Farkun kanssa nyt siis vain tekniikkajuttuja, mielenvirkistykseksi kokeiltiin hyppyä ihan vaan kahdella laudalla. Ajattelin tarkentaa hypyn toimintaperiaatetta ;D... No, lähetin hyppyyn, Fado meni hypyn yli ja kiersi vauhdilla saman tein esteen ympäri takaisin perusasentoon, reippaana toljottamaan silmiin "kato mä tein sen".  Uusi yritys ja sama homma. Karilla oli hauskaa! Jouduin ohjaamaan sen hypyn yli sinne "peremmälle", ja näyttämään kädellä mistä tulla takaisin, jolloin vasta pääsin palkkaamaan. Hee he hee! Nää on kekseliäitä nämä meidän hurtat. Eipä tuu treenailu tylsäksi ;D Voihan olla että Fado ei nyt mieltänyt hypyksi moista kun ei korkeutta ollut, ja kiertämistähän tehdään paljon. Muuten Fado oli tosi innokas, reenattiin liikkeestä istumista ja seisomista nyt sekaisin. Aluksi tuppasi istumaan, mutta äkkiä löytyi oikea sävel. Muutin seisomiskäskyn paljon intonaatioltaan matalammaksi ja laimeammaksi, ja istu on sitten kirkas ja terävä. Oikein hyvin toimi lopulta. Tätä vaan lisää. Seuraaminen oli varmaa Fadoa taas, ihan ok.

Lassella menikin reenit hyvin. Seuraamisessa löytyi vanhat taidot kun muutama lämmittelykurvi oli otettu. Näköjään se tarvitsee alkulämmittelyt tuossa liikkeessä että muistaa taas mistä on kyse :) Juoksuaskeleita Karppa pääsi ottamaan jo muutamia, ja onnistuneitakin pätkiä oli. Otettiin pieni tehoreeni käsky -sanoja, Karpan vain seistessä koira perusasennossa. Nyt ekan mun käsky-sanan aikana vilkaisi muhun, muuten kiinteästi katse Karpassa josta palkattiin hyvin. Liikkeestä pysähdykset meni nyt hienosti, seistessäkin pysyi hyvin palatessa koiran luo. Kaiken kaikkiaan hyvä reeni Lassella, josta Kari oli oikein tyytyväinen.

Kinkku on parhaillaan uunissa, lurps.