Tapaninpäivän ajelun sijasta teimme tänään - metsälenkin :D Fadonkin otin mukaan, koska ontuminen jäi sinne sunnuntaihin, ei sen jälkeen enää. Eikä ole vaikuttanut kipeältä.

Olipa kivaa, saimme nimittäin Hetan&Recon sekä Annin ja Nellin kylään ja lenkkikaveriksi! On ilo omata kivoja koirakavereita, kiitos että kävitte jouluamme piristämässä! Reco on yhtä herrasmies kuin aina ennenkin, joka on kyllä Vaasan kauniin Taikan lisäksi makein sakemanni luonteeltaan jonka tiedän. Ja Nellin ja Lacen hauskat juoksuleikit sen kun jatkuvat, peräkkäin juokseminen on selvästi niiden juttu :) Recolle Lace näytti puolestaan taivaan merkit aina kun se yritti tehdä lähituttavuutta. Fadon ja Recon suhde oli aika entisellään, kumpikin rauhoitteli ja väisti sen minkä kerkesi toista, vaikka tosin se Fadon pieni murraus olisi voinut Recoa hyvin provosoidakin. Reco viisaampana jätti väliin :)

Lenkin päälle juotiin glögit ja turistiin kuulumisia. Ja muisteltiin vähän vanhoja kunnon Liatsun häiriöreenejä. Ihan niitä tuli ikävä... Mikseipä niitä voisi taas herättää henkiin? Recon porukkakin taitaisi tarvita kevään mittaan taas pennun sosiaalistamiseen porukkaa... ;D

Ennen lenkille lähtöä tehtiin porukalla paikallamakuu, Lacen koetta silmällä pitäen. Ihan ok. Karppa kävi pari kertaa vahvistamassa paikkaa palkkaamalla, kun se suuri iso Reco makasi niin lähellä ...

Eilen muuten videoitiin vihdoin Karin ja Lacen tokoilua muutama pätkä pihalla. Seuraaminen ei ollut enää ihan hukassa, mutta hiottavaa olisi toki vaikka kuinka. Paljon hyvääkin oli, Kari totesi että "näyttää paremmalta miltä tuntuu".