Aamusta heti kävi Essi, käytiin pellolla ja käyskenneltiin pihalla. Essillä oli ihmettelemistä näissä vauhtihirmuissa. Mutta vikkelä oli sekin, ja niin viehättävän neitimäinen pikku koira!

Hallilla reenattiin koko tunti yhtä aikaa kaikki kolme, Lace, Nelli ja Fado. Olipa silkkaa häiriötä, ja etenkin Lacelle teki terää, kun se tuppaa vahtaamaan niin kovin mitä Farkku puuhaa, onko sillä lelu, mikä lelu, mitä se sille tekee jne. Mutta hyvin keskittyi ja pysyi kuosissaan, muuten en ehtinyt paljoa katsella Lacen ja Karin menoa. Hyppy ja nouto kuulemma vielä aiheuttaa miettimistä, muut liikkeet suht ok.

Fadolle otin paikallamakuun keskellä muiden äänekästä reeniä, sikahyvin meni, yllätyin tästä. Se kun on aika kateellinen yleensä myös siitä että Karpalla ja Lassella on jotain kivaa. Vieressä Nellin lelufrisbeet lenteli ja kehuhihkut myös mutta Farkkiu pysyi. Hyvä koija ;) Liikkeestä istumista ja seisomista reenattiin sekaisin. Halusin vahvistaa nyt seisomista (tarjoaa istumista liian herkästi) joten aina kun se onnistui palkkasin putkeen viistosti takana. Fado oli ihan innoissaan tästä :)

Merkkiä reenattiin ekan kerran sitten pentuajan erillisenä muutaman kerran. Sitten ohjattua kummatkin suunnat, vieden merkille. Oikea oli nyt vaikea, ja kerran toi erheellisesti vasemman, lukitsee sen usein jo katseella valmiiksi. Kävin ottamassa vasemman pois (niin ettei Fado huomannut), ja lähetin uudelleen oikealle. TAAS lähti vasemmalle, mutta eipä löytänytkään mitään, hehee, joten haki nyt oikean. Paljon reeniä tähän vain.

En saa reenattua sitä tunnaria... vaivaa... Ei ole otettu sitä taas kotvan aikaa, kun en itse pidä siitä liikkeestä. Miksen skarppaa? Käännöksiä ja askeleita reenailtiin ja hyppynoudon loppua, ne ok. Kerran kepit ihan Fadon iloksi, jotka täydelliset, ja  bileet sen mukaiset!! Keinuakin kokeilin, mutta olis saanut jäädä kokeilematta. Kolme toistoa, ja keskimmäinen vain onnistui, muissa hyppäsi puolessa välissä alas ja kaiken lisäksi jätin siihen :((

Hallilta Ryydynpohjaan Nellin ja Annin kanssa lenkille, Lace näki irti ollessaan monta vierasta koiraa, antoisa lenkki siinäkin mielessä. Ihana ilma, valkoista lunta ja kivaa seuraa - kiitos taas, rakas kummilikka! Vielä seikkailtiin kaupungilla edes takaisin asioita hoidellen, ja käytiin Reporangassa (taitaa olla muun niminen nykyään..) ostamassa uudet valjaat Lacelle, kun edelliset on pienet jo.  Tyttömäisen punaiset, tiätty ;) Mahtaako kukaan tarvita käyttökelpoisia vanhoja valjaitamme?