... hehee ;D

Sunnuntai aloitettiinkin metsälenkillä reippaasti jo yhdeksältä. Oli raikas aamu! Lumi vain suli yön sateista kaikki tyynni, metsässäkään ei sitä ollut enää kun nimeksi. Oli kiva rauhassa nauttia pitkä aamupala ja aamun lehti lenkin päälle, kun koirat oli saaneet ryynätä.

Karppa otti tokoprinsessansa kaupunkiasioille mukaan tänään, kun mä siivoilin kotia. Pengoin järjestäen kaikki alakerran laatikot, heitin kirpparilaatikkoon mitkä sinne kuului, ja roskiin turha roina. Taas vähän aikaa löytää etsimänsä niistä (paitsi Kari, joka ei tämän jälkeen taas löydä yhtään mitään kun kaikki on vaihtanut paikkaa :)

Lace oli tehnyt kaksi onnistunutta paikallamakuuta piilolla keskustan kävelykadulla, lihapullia oli näköjään palkkana, kun niillä tuli avattu lihapullapaketti mukana kotiin. Heidän tultuaan minä taas lähdin pihaan keskittymään ruutuun Farkun kanssa, kun puolestaan Kari jäi siivoilemaan loppuja.

Päätin ottaa toiset ruutumerkit nyt käyttöön, jotta Fado ei totu yksiin omiin liikaa. Saviset kukkapurkit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen. Päätin ottaa superbonuksen käyttöön (tässä kohtaa ei tarkoita samaa siis samaa kuin Esa Saarisella; joka on kuullut Esaa, tietää mitä tarkoitan ;D), eli haettiin Fadon kanssa yhdessä jalispa puuvajasta kassissa lähettyville kiven päälle... Eka lähetys tyhjään ruutuun, kävin vain merkkaamassa. Heti hyvä, inasen sivussa. Juoksin namipalkkaamaan. Toinen nappi suoritus, JeS ja juoksulla pallokassille ja kunnon bileeeeeet. Fado oli onnesta soikeena pallonsa kanssa, hohhoijaa. Otettiin vielä kolme kertaa, kaksi hyvää, toiseksi viimeisessä meni ensin sivurajalle mutta kiivaasti tarjoili oikeaa paikkaa ja löysikin sen pian :) Käytiin vielä pellolla nauttimassa, pallo oli tärkeästi mukana ja Fado palloekstaasissa.

Illalla vielä hallireenit. Väsytti ja laiskotti todella lähteä, mutta olipa kivat reenit lopulta. Lassella reenattiin luoksetulon pysähdystä pari kertaa ja sitten läpijuoksuna. Hyvä. Kaukot kerran, ok. Seuraamista vähän, ok. Nyt pikkuisen irtosi täyskäännöksissä (siinähän K astahtikin jalalle kokeissa), mutta saatiin tiivistettyä sitä.  Ruutu oli hyvä, mutta Karpalla oli jotain ihan omia uusia tapoja ruudun opettamisessa... Hmmm.  Noutoa ottivat aika paljon, ensin vauhtinoutona ja kokonaisena, luovuttaminen onnistui noin joka toinen kerta. Sitten muutamia laittamalla kapula koiran ja ohjaajan väliin, siitä Lace toikin sen tosi kivasti eteen ja käteen. Se kuumuu noudossa aika lailla, vauhti on hurja ja hyökkää kapulan kimppuun vähän liian rajusti (myös pureskelee matkalla, ai ai) ja vaikka päästää kapulasta tosi nätisti irti, se murraa taistelumurinaa samalla :) 

Niin joo mehän aloitettiin paikallamakuilla. Piilossa, Lassella ehkä minsa, Fadolla kolmisen minsaa. Ok:t. Fadon kanssa otin seuraamista, sivuaskelia ja käännöksiä paikalla. Hyvää, joskin kuulemma "inasen flegmaattista", sanoi Kari. Eikö se ole jo tajunnut, että kaikki näyttää "inasen flegmaattiselta" Lassen rinnalla? :) Idaria otin myös sekä vähän kaukoja. Hallin kaapista löysin yllättäen Dog brickin, olen monesti ajatellut ostaa sen, joten sitähän oli nyt pakko kokeilla! Täytin kaikki kahdeksan koloa lihapullan muruilla (oli enää yksi kokonainen pulla, se kahdeksaan osaan) ja Fado työhön ja ajanotto käyntiin. Kaksi ja puoli minuuttia meni, kun se oli selvittänyt lihikset suuhunsa. Työskentely oli paikka paikoin aika vauhdikkaan näköistä, tuosta vois reenaamalla hyvinkin kehkeytyä samaa tyyliä kuin Aino-äiteellä, joka kuulemma alkaa heitellä tyhjentynyttä lautaa seinille (tai jotain vastaavaa lautajuttua) :D Lassellekin kokeiltiin piilottaa namit lautaan, mutta sitä kiinnosti vain Karppa ja tokoilu sen kanssa..

Siinähän sitä. Kotona odotti vielä sunnuntain kruunajainen: kaikki vinkulelut lattialle ja lelubileet hetkeksi pystyyn. Kyllä nuo on nyt hemmoteltu, jösses sentään. Lihapullatkin meni koko paketti sunnuntain ratoksi.