Haa, Karppa kävi Häijään suurkeskustassa aamupäivällä kävelyllä ja tokoilemassa Lacen kanssa. Kuulemma koko repertuaari läpi taas, ja muuten ok, mutta nyt tökki kaukot eli edisti niiden aikana. Olivat saaneet sitten yleisöäkin kuulemma ympärille :)

Illalla tuli pitkästä aikaa Lily laumansa kanssa kylään, ja tokoilemaan halliin meidän kanssa illalla. Paikallamakuuta otettiin kaikille yhteisenä, vain minsa piilossa, joka kaikilla ok. Lassen kaukot nyt ok ja muutkinh liikkeet suht kunnossa (noutoa ei reenattu), mutta nyt kiersi hypyn kun K laittoi frisbeepalkan hypyn taakse :/ Korjattiin palkkaamalla heittämällä hypyn tehtyään, sitten ok. Lace tuntuu jaksavan tokoiluja vaikka kuinka, aina se on yhtä innokas, vaikka nytkin se oli jo ryynännyt Lilyn kanssa, tokoillut aamupäivällä ym.

Farkku oli ihan purjeessa kun Lily oli mukana reeneissä  (Se oli purjeessa jo kun Lily tuli meille :O) Se pisti niin sanotusti parastaan tokoillessa, yritti vielä enemmän, mun pieni hassu koira. -Ja mankui aina, kun Lasse teki jotain erityisen kivaa Karin kanssa :( Ens kerralla pitäis muistaa ottaa sumutinpullo mukaan, en halua että se vonkuu koko ajan kentällä kun Lace on siellä, vois koittaa karsia tuota tapaa.

Hyvin meni reenit, paitsi että ekan kerran tehtiin virhe Fadon kanssa ohjatulla, haki väärän, vaikka kielsinkin vielä sinne mennessä. Taidan tarvita tähän liikkeeseen nyt viisaampien neuvoa: kun vien Fadon merkille, se jää sinne takapuoli muhun päin, mutta pää oikealta kääntyneenä mun ohjeita katsomaan. Siitä on helppo ohjata oikealle (on tavallaan jo valmiiksi sinne päin lähdössä), mutta nyt kun viisasinkin sen vasemmalle, se singahtikin sinne oikealle... teen varmaan jotain itse väärin .... mutta mitä .. *huoh* No otin toisen perään niin, että oikealla ei ollut kapulaa ollenkaan, ja sain onnistumaan vasemman -> bileet. Ruudun otin kerran, ja heti reenien alussa rakennettuun tyhjään ruutuun, tosi hyvä! Siitä isot bileet. Lilyllä ja Marikalla oli iloista menoa, kivan näköistä ja pitkällä ovat tokossa.

Marika, Teemu& Lily tuli meille reenien jälkeen sumpille, turistiin pitkään kuulumisia. Olipa kivaa pitkästä aikaa nähdä teitä! Lace tapansa mukaan alistui Lilylle koko ajan, kellahteli selälleen sen minkä ehti ja ryömi kuin käärme Lilyn kuonon alla. Lopuksi Lily sai jo vähän Lacea leikkimäänkin, kun oikein taidolla yritti viestittää ettei ole yhtään pelottava :)) Fadokin uskaltautui Lilyä flirttailemaan- rohkea mies ;D 

Iltayöstä oli IHANA kuutamo taas, joka valaisi koko pihan, ja maakin oli sopivasti jäässä, koirat ei kuraantuneet yhtään. Nyt, tähän aikaan yöstä, täällä nukkua tuhistavat kaikki muut. Yllättävää?