Aurinko paistoi tänään kuin keväällä., ai että lämmitti mieltä. Sain nukkua possottaa kymmeneen, Kari hoiti koirat, olivat tehneet jo aamulla tunnin metsälenkin. Minäpä keksinkin lähteä sitten sauvakävelylle - ihan yksin. Hoo, olipas outoa, ilman koiria. Aioin vain sellaisen kevyen lenkin heittää näin aluksi, mutta nälkä kasvoi syödessä... ajatuksena oli poiketa yhden pellon yli löytääkseni uusia kivoja lenkkimaastoja sitten koirien kanssa kokeilla, mutta yllättäenkin tästä pikku oikaisusta johtuen tarvoin puolentoista tunnin lenkin, josta pitkät pätkät upottavalla pellolla tai umpimetsässä.. huoh. Mutta kivalta tuntui! Ja näin peurankin ja paljon niiden jälkiä ja jätöksiä. Kotona "itsensähoitopäivä" jatkui (mulla on näitä hemmottelupäiviä aina joskus..) ja kulminoitui raikkaaseen kanasalaattiin, jonka jaksoin jopa vielä vääntää ihan vain itselleni (Karppa söi eilisen pitsan loppuun).

Illalla hallireenit Lilyn porukka messissä. Hyvät reenit, Farkulla käännöksiä jälleen ja sivuaskeleita, noutoa pari kertaa (ai jai että pureskelee, oikein takahampaissa törkeästi pyörittelee. Tarttis tehdä jotain.) ja seuraamista temponvaihdoksin, nämä hyviä. Marko ihmetteli meidän tekoturkiskaulusta (Fadon lempparipalkka) toteamalla että naapurin bichonko Fadolla on revityksessä :D Lassella kai meni myös hyvin en taaskaan ehtinyt katsella), noudossa on petrattavaa, ja hypyssä kolautti jalkansa, josta otti vähän nokkiinsa tyhmälle tokoesteelle (mulkoili sitä ihan sen näköisenä). Ei onneksi mitään haaveria, kun Marin hallilla on fiksu este, siitä irtoo laudat jos niitä kolauttaa. Eipä onneksi näyttänyt vaikuttavan Lacen hyppyinnokkuuteenkaan millään tavoin.

Loppu puolituntinen otettiin agia! Muutama hyppy, keskellä putki ja loput hyppyjä. Olipa kivaa (katsella) pitkästä aikaa! Lassen vauhti on vielä tallella :D Muuten oli vähän hakusessa, kun paussia on ollut pitkä tovi. Marika ja Teme tuli vielä meille hetkeksi hallin jälkeen, sai koiratkin seurustella. Agista ja tokosta puhe, mistäs muusta. Kiva tuokio taas. Kivat ystävät ovat lahja!