Hallissa reenit tänään. Nelli ja Fado olikin nyt kaksistaan. Aloitin ruudulla... noh. Epäilen nyt kyllä, että meidän merkki-ja ohjattu-reeni on sotkenut Fadon ruudun kunnolla. Kaksi ekaa se juoksi oikean etumerkin taa seisomaan, ja ekalla sinkosi siitä oikealle hallin seinää kohti ?!(siis sinne jonka suunnan se ohjatussa mieluummin lukitsee) Toisella yrittämällä se siirtyili tältä "merkiltä" innoissaan tarjoten oikeaa paikkaa, ja se löytyikin, joten kehut tästä. En tiedä mitä hain, kun päätin kokeilla lähettää sen toiselta sivulta ruutuun (jotain hahmottamista kai). Siitä seurasi se, että Fado singahti suoraan minusta viistoon oikealle, loikkimaan ja ihmettelemään silmissä ilme "mitäs täältä noutaisi.."?? Päälle teinkin sitten "lelu ruudussa" kerran ja palkka siitä. Mutta nyt ruutu jäihin ja miettimään mitä tämän kanssa on syytä tehdä. Ihmeteltävää riittää. No tein sitten Fadon lempparia, ohjattua. Vein merkille nenä muhun päin, lähetin kaksi kertaa ensin vasemmalle, jotka erinomaisia. Sitten palkkioksi sai kerran ryynätä oikealle kapulalle, sekin hyvin. Olen nyt välillä jo vaatinut tuomaan kapulan mulle asti, ja välillä otan vauhtinoutona lopun. Muuten hyvä mutta kapulan pureskeluun pitää saada stoppi myös! Loppuaika tehtiin oikeastaan agiesteitä huvin vuoksi, kepit, putki ja puomi (pysähtyy hyvin kontaktille vaikka itse jatkan juoksemista). Jaa paikallamakuu piilossa 4 min tehtiin vielä, ja oli super.

Nyt olis taas korkea aika päästä jollekin viisaamman kurssille Fadon kanssa, jotta saatais eväitä jatkoon. Kotona tein tunnaria vielä, siinä on edistytty, nyt on jo kaikki kapulat maassa, oma sivummalla. Vähän nostelee välillä yhtä-kahta muuta, mutta äkkää jo hyvin että ne ei ole se mitä etsitään. Kaksi kertaahan on vasta takanakin kaikilla kapuloilla :)

Nellin paikallamakuu on supehyvin edistynyt, ja puomikin oli reipasta menoa! Käytiin me täällä Aromäessäkin käännähtämässä, Lassen iloksi Nelli tuli sitä juoksuttamaan. Voi että niillä ON hauskaa aina!