Anni&Nelson tuli viime sunnuntaina. Meidän piti niin lenkkeillä ja tokoilla ja vaikka mitä, mutta kuinkas ollakaan: sunnuntai-iltapäivällä mulla otti ja hajos polvi, keskellä keittiötä kääntyessäni LLL Loppupäivänä en varannut jalalle tippaakaan, ja se vihloi tosi vaarallisesti. Maanantaina sitten lekuriin: viikko sairaslomaa, rauhoitus jalalle, ja sitten kun kiputila on hellittänyt, tutkitaan tarkemmin mikä siellä rämähti. Lääkäri epäili kierukkaa tai sisäsidevammaa, mutta arvauksia tässä vaiheessa. Nyt on sitten kyynärsauvoilla käpyttelyä mun meno. Onneksi jalan tuntemukset ovat jo vähän rauhoittuneet. Saa lohduttaa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Osuikin tältä kannalta tosi oivaan kohtaan Annin ja Nellin täällä olo, piristi kyllä kummasti. Vaikka yritin olla liikoja passuuttamatta, niin väkisin jouduin pyytämään sitä sun tätä pikku juttua Annilta näinä päivinä. SUURKIITOS siis hyvästä kummitätin hoidosta, teit päivistämme, et vaan siedettäviä vaan hauskoja, jalastani huolimatta. Ja koirat varsinkin on olleet erittäin tyytyväisiä, rapsutuksia ja seuraa on sadellut, Lassella on ollut monta päivää sen paras kaveri Nelli täällä (Lace jumaloi Nelliä!), ja Anni teki kaikkien kolmen kanssa joka päivä kunnon lenkin pitkin metsiä ja peltoja. Kiitos todella avusta ja seurasta!! Sillä välin kun olin lekurilla jalan kanssa, Anni&Lace oli tehnyt pitkän lenkin keskustassa ja Lasse oli taas hauskuuttanut ihmisiä korviensa kanssa J Lähipäivinä on sitten surffattu aika monet koirasivut ja höpisty muutamatkin hauskat jutut. Sunnuntai-iltana Nelli ja Lace sekä Lily pääsivät aksaa hallilla, vielä Jaakon kurssista euforiassa liitävä Karppa rakenteli haastavan radan, jossa oli jaakotukset ja kaikki.

 

Patrician taannoisesta lihashuoltoluennosta valaistuneena opeteltiin muutama "temppu" joilla harjoittaa koirien syviä lihaksia: jalkojen ristikkäisnostot, kottikärrykävely ja maastossakävelyt. Aion ottaa nuo nyt vakavasti. Myös aion tsempata lämmittelyissä huomattavasti paremmin, nyt kun on selvät ohjeet miten lämmittelyt on hyvä tehdä. Ja sitten kun oma polvi on kunnossa niin taidan ottaa ohjelmistoon itsellenikin nuo samaiset temput, ei olis pahitteeksi J

 

Torstai-iltana tuli Heta hieromaan koirat. Nelli ja Lace ekaa kertaa hieronnassa, kumpikin osasi olla nätisti. Lasse nyt yrittää vähän väliä kääntyä selälle, jalat levällään rapsuteltavaksi. Se on kyllä todella mieleinen asento sille! Neideille otettiin tarkoituksella kevyt käsittely, että hommasta jää mukava fiilis. Fado sitten ottikin irti kaiken mahdollisen nautinnon, se huokaili silmät kiinni pitkät pätkät. Farkku selvästi piti siitä, että Heta kehuskeli sen lihaksia ;D Kiitos Heta asiantuntevasta ja huolellisesta käsittelystä, ja vielä Annin viennistä takaisin kotiin :)

 

Sekä Lace että Fado oli ihan ok kunnossa. Lace on kyllä aika rimpula, minusta ikäisekseenkin aika honkkeli vielä... Saattaisi olla hyvä tehdä sen kanssa muunkinlaista liikuntaa, ettei se aina juoksisi täysillä paikasta toiseen? Vähän hitaampi "kiipeily" metsässä kantojen ja mättäiden yli (vaikka ihan valjaissa) saattaisi olla hyvää lihasreeniä, puhuttiin tästä Hetankin kanssa.  Ja kesällä ravi pyörän vieressä.Voisi ruokinnankin vielä tarkistaa, vaikka saa kyllä nytkin tosi proteiinipitoista lisuketta Eukanuban lisäksi, luulisi olevan sitä rakennusainetta lihaksille… Jos kohta aletaan reenata agia ja nostaa hyppyjä pikku hiljaa tosissaan, on syytä kiinnittää tähän huomiota, että runko saa lihasten tarvittavan tuen. Katseltiin Annin kanssa vanhoja kuvia, ja kyllä Fadokin on tuossa iässä ollut vähän samanoloinen sutjakka koipeliini, vaan aika massahirmu siitä on kuitenkin sukeutunut.

 

Tässä tuoreita hienoja talvisia kuvia Annin ottamina jokapäiväisistä lenkkimaastoistamme. Kiitos kuvista Anni!

Tääh?

1333150.jpg

 

Mihin te jäitte?

1333148.jpg

 

"Lassie palaa kotiin"

1333149.jpg

 

Ja sitten vauhtiin:

1333161.jpg

 

1333162.jpg

 

1334002.jpg

 

1334005.jpg

 

1334006.jpg

 

1334012.jpg

 

1334014.jpg

 

1334025.jpg

 

1334035.jpg

 

1334031.jpg