Viimeinen kevään hallivuoro oli tänään, seurana oli Anni ja Nelli.  Lace sai olla aika lailla katselijan roolissa. Oli ihan kauniisti, kun ei vain tarvitse katsella Fadoa suorittamassa ruutua ;). Edellinen oli jättänyt esteet levälleen, ei jaksettu alkaa raahata niitä sivuun, joten puikkelehdittiin siellä väleissä tokoa. Aluksi tosin otettiin vähän aksaa, muutama este. En tietty osaa pätkääkään ohjata Lacea, ja kokeilinkin sen kanssa lähinnä keppejä, pujotteli kohtalaisesti, ja aika vauhtikin on siinä hommassa, mutta täytyy olla itse vierellä. Nyt keväästä saa taas ottaa pihalla keppejä verkoilla, niin pystyy hyvin irrottautumaan heti alussa itse.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Fadon tokot: alkuun seuraamista kaikilla tempoilla, käännöksiä ja sivuaskeleita. Oon taas siinä vaiheessa että kun aloin miettimään (ehkä liikaa?), MITEN itse askellan sivuaskeleet, niistä tuli epävarmat, ja nyt sekoilinkin niissä joten Fadonkin liike oli erilainen. Mutta hyvin se siirtyy, ja yhden kerran ainoastaan inasen vino perusasento, muuten hyvää työtä mammasta huolimatta. Sitten liikkeestä pysähtymisten coctail leikkien. Vaikken ole hetkeen reenannut liikkeestä istumista, se on vieläkin tosi vahvana Fadolla. Pariin kertaan se tarjos sitä seisomisen sijaan. Tein niin kauan näitä että erotti asennot toisistaan. Joistakin pysähdyksistä palkkasin putkella, se tuo Farkkuun hauskasti intoa ja vauhtia. Fado suoritti omalla ajallaan A:nkin, kun käänsin selkäni. Ja kontaktinkin; jäi nimittäin itsekseen alastullessaan siihen J Jotain on vielä siis muistissa, kiva!

 

Innostuttiin ottamaan lopulta estereeniä, Lace kehiin. Kun annoin sille luvan tulla kentälle, se kirmasi ensi töikseen ihan oman radan pitkin hallia: hyppy, hyppy, esteen kierto, putki, hyppy ja kepit J Loiri oli ihan tohkeissaan! Lassen veli Onyxin viestien innoittamana korkattiin vihdoin puomi: pari kertaa ensin alastuloa vain, kosketusalusta ja namit alhaalla, reippaasti meni. Sitten keskivaiheilta alas,  tosi hyvin. Sitten jo kokeiltiin kokonaisuudessaan. Eikä ongelmia siinäkään! Lace oli aika innoissaan, ja olisi mennyt vaikka kuinka lujaa jos olis päässyt. Ei tietoakaan kyllä korkean paikan kammosta, hyvä J Meidän autotallissahan (muun muassa) se rasvamontun reunalla se pistää jalat ja korvat haralleen, huojuen sen näköisenä, että "jiisus kun huippaa…"  Lace myös, kun silmä vähän vältti, pinkaisikin yksin jo puomia ylös. Äkkiä viereen vain ja jatkettiin kehuen se alas asti. Että sillee. Oli Lasse kyllä ihan pro, ja tohkeissaan se juoksi puomin jälkeen suoraan Fadon ja Nellin luo, sanoi varmaan niille menneensä juuri "catwalkin" ;) Pussiakin otettiin muutama, ei ongelmaa siinä. Nimesin sen joka kerta, jos vaikka oppis esteiden nimet :0

 

Nellin seuraaminen oli hurjasti kehittynyt! Otettiin myös paikallamakuu Nellukalle ja Fadolle yhtä aikaa, mä piilossa pari minuuttia. Priimaa kaikilla.

 

Hallilta metsälenkille, mentiin fiilistelemään vanha tuttu Vuorentaustan lenkki. Ilma oli super, ja mieli hyvä. Matkalla nähtiin pari koiraa, yhden omistaja sanoi pelokkaana remmissä olevan koiransa "vihaavan kaikkia koiria". Jäätiin pohtimaan Annin kanssa, mitä pitää tehdä, että saa koirasta sellaisen…

 

Kuva alla: jos tässä ei oo Loiri-menoa, ei sitten missään ;) (Huom. Heta!) Lace opettamassa Nellille Loiriloikkaa :) Kiitos kuvasta Anni!

 

Kuva Anni Alajääski

1438407.jpg