Torstain ja perjantain olin siis töissä, ja torstai-ilta meni TSEn kokouksessa. Ja polvi sen kun vaivaa... Perjantai-iltana Fadolla oli maistiaiset J J Kyseessä oli uuden säilöntäaineettoman Best in –liha-kasvissäilykkeen ’testaaminen’ koirilla, maistuuko. Ystävämme Anniina oli moisen ihanuuden järkännyt. Meille ainakin maistui – niin herkusti ettei keretty havaita edes takana loikkivaa rusakkoa =:0 Mukaankin saatiin vielä kaikenmoisia herkkuja. Lisää tämmöisiä!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Illalla tuli Erkki ja Karoliina Vaasasta, Karkin porokoirat  Pupsi ja Maijukin oli mukana. Erkki-veli teki vain keikan Karkin kuskaajana, ja ajoi vielä samana iltana kotiin. Karkki sen sijaan jäi yöksi meille, kun lähti Lontooseen Pirkkalan lentokentältä lauantai-iltana.

 

Lauantaiaamupäivä kului Pirkkahallin kv-näyttelyssä ihan vaan ihmettelemässä. Kyllä huomaa että on ihmiselämä siitä kun olen näyttelyissä pyörinyt; terhakkaana porhalsin katselemaan, mitä maistiaisia siellä myyntikojuilla löytyy. 70-luvulla (hirvee sanoa noin!!!) niitä sai kassillisen, vaan eipä ollut enää nykyään jaossa yhtään mitään.