Siinä se viikonloppu vierähti. Sunnuntaina Karppa kävi aamupäivällä piitkän metsälenkin koirien kanssa tuolla ihanan lumisessa säässä. Kylläpä ne sen päälle sitten nukkuikin! Iltahalleissa oli tänään Lilyn lauma Karin ja koirien kanssa. Aksaa olivat menneet, lyhyitä ohjausjuttuja lähinnä. Ja taaskaan en enää muista mitä kaikkee...

Lacella on halkeama kummassakin takatassussa, yhdessä varpaanväleistä. Tassunaluset on olleet jo jonkin aikaa vähän punoittavat, mutta olen seurannut etteivät ole rikki. Nyt on :( Meillä on torstaina lääkäri, rokotuksetkin uusitaan silloin. Saadaanpa samalla apu tassukoihin. Ollaan putsattu ja kuivattu ne hyvin, ja pari kertaa päivässä olen laittanut haava-ainetta sekä sen jälkeen sellaiset löysät ilmavat froteesukat sille jalkaan, suojaksi mutta etteivät hautoisi lisää jalkoja. Ekaa kertaa Lacella on tuommoiset sukat, ja se antaa tosi kiltisti ne olla! Kiltti pieni.  Pari kertaa olen nähnyt sen tassuja lussuttavan, kummallakin kerralla kuiskasin "kiitos" (=meidän irtikäsky), ja se reppana lopetti heti, eikä sen koommin näytä jalkoihin koskevan :) -Jotain allergiaahan tuo saattaa olla, toisaalta rapsuttelu on pois päiväjärjestyksestä, eli ei tee sitä enää. Nyt on tiputtanut aika lailla karvansa, aika pikkuiset housut ja häntä sillä nykyään :) Ja juoksujakin kai jo aavistellaan, kun välillä Fado liehittelee niin viehkosti siskoa.

Mäkin kävin uudelleen lääkärissä. Sairasloma jalan kanssa jatkuu vielä reilun viikon. Röntgeniin menen myös. Eli odotellaan ja hissutellaan yhä vain :( Kierukkaväännöissä ei tuntunut mitään, joten lienee sisäsidevamma. Katsotaan nyt mitä lisälepo tekee.

Fadolla sisäreenit tunnarissa. Eka kerta hajoitus ja usean kokeilu suussa, mutta oma lopulta löytyi. Toisella kerralla ei enää hajottanut kapuloita, nosti vain oman. Kolmannella kerralla aika maltillinen suoritus jo, ja taas se oma löytyi. Toistoja nyt vaan, ja kenties otan verkot käyttöön jossain vaiheessa. Noudon pitoreenit etenee hyvin. Hassua etten ole niitä aiemmin uskaltanut tehdä. Pureskeleminen on vähentynyt ihan minimiin.

Karppa kävi Lassen kanssa yksin lenkin, mä tokoilin sillä aikaa Farkun kanssa. Olivat tehneet pitoreenejä myös, ja hyvin kuulemma meni.