Kivoja ilmoja pidellyt. Pihatöitä on päässyt tekemään jo paljon, ja koirat on nauttineet siitä hommasta kunnolla. Ne kirmaa ja leikkii ja painii välillä sydämensä kyllyydestä. Fado on tosi kova tekemään puutarhahommia, se siirtyilee tarkkaan mukana pitkin pihaa, ja katselee välillä pitkiä aikoja kun mä kuopsutan jotain maassa. Ja vadelmia se karsi tosi tärkeenä pitkän aikaa mun kanssa, välillä pilkkoi itsekin jotain oksaa avukseni J Kun möyhin kasvihuoneen multia, se kaivoi vieressä yhtä aikaa J Lace se vain vaanii kauempana Fadon liikkeitä. Välillä pyydän sen kiertoradalta pois rauhoittumaan. Onneksi Fado tajuaa rentoilun päälle, ja se nauttii ilmiselvästi silmät sikkuralla auringossa löhöillen (vielä toistaiseksi kun ei ole liian kuuma). Silloin Lacekin saa lepohetken… Kari on päässyt autotallista ulkosalle autoja rustaamaan, ja siinä menee koirat samalla vaivattomasti. Tänään Lace oli kuulemma hypellyt ihan omaksi ilokseen käyttövesialtaaseen vähän väliä, joten ei se välttämättä sinne ollut vahingossa aiemminkaan tipahtanut… :D

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eilen ja tänään osallistuin Timo Rannikon kouluttajakoulutukseen (Takut). Hyvää asiaa, ja mä vihreenä agi-ihmisenä sain tooosi paljon uutta käytännönharkoista. Mä oonkin aika erikoinen tapaus, kun alan tietämään teoriassa aksasta jo aika lailla, mutta käytännön oma kokemus on minimaalista. Innostuisinkohan tänä kesänä hankkimaan sitäkin? Kauhee into tuli ainakin reenata kontakteja Lacen ja Fadon kanssa!

 

Anni&Nelli tuli illaksi meille. Ilma oli kuin linnun maitoa, ja tehtiin reipas metsälenkki jonka jälkeen tokoiltiin. Nellin seuraaminen oli tosi kivaa katsottavaa, ja muutenkin kaikki sujui kuin tanssi niillä kahdella. Annilla on hyvä tatsi nyt Nelliin. Meillä Fadon kanssa menikin sitten läskiksi – oikeastaan kaikki. Tuli totaalisesti tunne, etten tiedä yhtään mitä olen tekemässä, ja saatiin kaikki kokeilemamme liikkeet leviämään käsiin L L Joskus on päiviä, jolloin tokoilut olis saaneet jäädä tekemättä… tänään oli sellainen. No paikallamakuu (piilossa parisen minuuttia) oli sentään priimaa.