K lähti eilen mökille viikonlopuksi, mulla oli vapaapäivä (tosin jouduin tekemään vähän töitäkin).  Touhattiin pihalla pitkään, katseltiin vähän kevään merkkejä jo ja tehtiin pieni kävelylenkki. Fado oli tällä kertaa valjaissa koko lenkin, välillä näinkin. Lace kulkee tosi sievästi ravaten, kun Fado ei ryynää.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään vielä yksi ylimääräinen hallireeni. Olin odottanut sitä, kun huvitti edistää Lacen estereeniä, Fado lähinnä tokoilisi. No reenit meni jotenkin omituisesti, johtui minun väsymyksestä ja mielialasta. Aloitus puomista Lassen kanssa. Sillä on ihan kauhee vimma ryynätä puomi vauhdilla läpi, huh huh. Hidastin reippaasti alastuloa (remmillä+hidastuskäsky joka on ollut meillä pennusta asti eri tilanteissa käytössä), mutta sittenkin se ehti loikkia pari kertaa itsensä ympäri alastultuaan. Jösses, se on niin sähköä täynnä. Toisen kerran kokeilin, yritin olla vielä skarpimpana ja ajoissa itse, mutta sama homma. Loput sitten teinkin niin, että vain nostin sen kontaktille, ja nenäkosketuksista palkkailin siinä. Pysyy siinä kyllä hyvin ja keskittyneesti, ja nenäkosketuskin toimi J Meill on kyllä kotona rakenneltuna puomin alastulo-osa, jonka voi laittaa loivasti jollekin alustalle. Pitäsköhän sitä käyttääkin joskus… Rengas muistui hienosti mieleen parin kerran jälkeen jo, ja lähetys jo melko kaukaakin onnistui kivasti. Putken eri kulmat menee vallan hyvin, pimeä kulma on Lacen bravuuri. Putkihullun tosta saa niin helposti (ellei oo jo), ettei sitä kannata kyllä paljoa hinkata. Kepit oli ihan hukassa, meni miten sattui, myöskään sisäänmenosta ei ollut tajua, kunhan sähelsi. Jätin yhden kokeilun jälkeen niiden reenaamisen suosista kotipihalle verkkoreeneihin. Lopuksi otin irtoomisreeniä kolmen hypyn suoralla (matalat hypyt), ei hassumpi.

 

He, mahtaa agihirmujen olla hassu lukea näitä meidän reenailuyrityksiä J Saa mielellään kommentoida, jos sormet oikein syyhyää.

 

Fadon kanssa tein puomia pari kertaa myös. Kontaktista sillä on sentään joku aavistus. Kepit täysin oikein ja innolla kolme kertaa, hyvä jätkä. Loppu tokoiltiin, kaukot hyvät kun nami pelissä, lelulla jäykistyy ihan totaalisesti. Noudot ok, seuraaminen oikein intensiivistä ja temponvaihdokset hyvät, siitä palkaksi putkea J Liikkeestä pysähtymisiä (istu, maahan, seiso) otin taas leikkien coctailina, ja kaikki kerrasta oikein. Välillä Farkun kanssa sitten painittiin palkaksi, minäkin hallin lattialla möyrien, öhöm. Oli siinä Lassella katsomossa ihmettelemistä. Mutta se katselee ilman ääntä nykyään. Fado on se joka pitää meteliä kun Loiri on liikenteessä, pahus.

 

Illalla tuli Karoliina kavereidensa kanssa käymään, kuulin poliisikoulun ekan viikon hauskimmat uutiset, hurjan mieleinen viikko niillä on takana. Pörri-koira tuli niiden mukana antamaan Lasselle vään vauhtia, ne juoksi itsensä kuraisiksi. Pörri parka säikähti meidän puista pihailvestä – alan pian uskomaan, että joku villi-ilves voisi tosissaan joskus erehtyä sitä flirttailemaan J