TSE reenit Lempäälän Mäyriässä. Fadolla pitkän paussin jälkeen heti etsintävuoro. Olipa kiva päästä reeniporukan mukaan pitkästä aikaa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Etsintäalueemme oli pitkänomainen, eteläpuolella järveen rajoittuva ja maasto myös sinne laskeva., ilma sateinen ja märkä. Olipa mielenkiintoinen reeni! Tein Fadon harjoituksen kannalta oikean ratkaisun lähteä alueen pohjoisreunaa pitkin jolkottelemaan, kiertää reunat, ja lopulta leikata vielä alue keskeltä jos on tarvis. Heti lähtiessä oli oikea fiilis itsellä, ja Fado lähti kuín lenkille ikään, innoissaan ja töihin kyllä, mutta ei välittömästi ryynännyt hajulla näkymättömiin, niin kuin joskus J  Saatiinkin kiertää aika reilusti, ennen kuin eksynyt löytyi aika lailla toisesta päästä aluetta.

 

Matkan varrelle osui hienosti onnistunut esineen (repun) ilmaisu – Hennan mulle antamasta pikku vinkistä tosin - ja paljon hallintaa ja Fadon ja mun yhteistoimintaa kehittäviä tilanteita, vielä rakennuksiakin, vaikka niitä ei sisältä nyt tarkistettukaan. Eksynyt Sini löytyi lopulta veneen alta nukkumasta J Fado oli tosi pro, ilmaisi hienosti, ja oli löydöstä toki tohkeissaan! Fadosta lisäksi oikein huomasi, että se oli väsähtänyt. Ei ihme, hommaa oli ollut reippaasti (ajankulua en huomannut katsoa), ja maastokin välillä vaikean kivikkoista tai sitten tosi vetistä - tosin sitten tiet ja polut tasoittivat tätä vaikeusastetta. Mutta siis ilmaisu hyvä, se oikein töpäytti viereen. Hieno fiilis ja tosi kiva reeni, kiitos Henna järkkäri ja muut avustajat!

 

Koko porukalla meni reenit itse asiassa oikein onnistuneesti. Lace sitten viimeisenä kokelaanan näytti mitä oli mun polvilomalla oppinut. Kolme maalimiestä, etunamit, ja lisää namia kun tullaan näytölle, lisäksi ekalla ja viimeisellä oli lelut piilossa. TOSI hyvin meni! Kaikilta lähti vauhdilla ilmaisemaan, ekalta tullessaan hihkaisin vielä rohkaisuksi "jes", että sai varmuuden että oikein menee. Näytölle lähdössä varasti sekunnin pari, höh. Tokalla ei ensin malttanut istua viereen vaan jäi seisomaan, pääsee näet nopeammin singahtamaan liikkeelle ;) ... mutta korjasi herkästi kun en antanut lupaa lähteä ja istui nätisti. Kolmas olikin sitten jo aika pro, ennen kuin vapautin näytölle, räpläsin näennäisesti vähän liivin lenksua, kun en vielä ole ottanut liinaa käyttöön. Pienenpieni käsimerkki enää sen tullessa ilmaisulle. Näytölle mentyään Lace näköjään katkaisi pari kertaa namin syönnin ja vilkaisi muhun päin, että varmaan tulen sinne mukaan bilettämään... näin luulin, mutta myöhemmin tajusin hihkuneeni matkalla kehuja sille, siksi tietysti huomio kiinnittyi muhun: se koki mun kehut sekundäärivahvisteena, joten tarkisti tuleeko lelu kenties multa. Tässäkin mielessä hyvä että se tulikin maalimieheltä. Kaiken kaikkiaan hyvää työtä. Mutta Lassehan onkin Lasse J