Toissapäivä eli maanantai meni mulla Espoossa työreissussa. Vielä sain sen Citikalla tehdä, se kun on myynnissä, ollut jo hetken. Kävin samalla moikkaamassa myös Tarmoa, Totia, Eetua ja Iristä. Olipa kiva turista! Paluumatka meni mukavasti Tarmon pusut poskissa tuoksuen :) Ja hitsit että mut kotona haisteltiin tarkkaan!!!! Lasse sai ihan kohtauksen, häntä heilui vimmatusti. Kuvaa varmaan kiinnostusta se, että Karppa oli parhaillaan laittamassa koirille evästä keittiössä kun kotiuduin, mutta Lassella jäi ruoka toiseksi (vaikka Kari huuteli syömään), kun oli niiiiin tutut hajut emännässä... Aikas suloista. Kari oli rassannut illan autoa pihassa, ja koirat oli villiintyneet vallan, kun K oli laskeutunut maahan auton alle mennäkseen, pomppineet vuorotellen mahan päällä... ;0

Tiistaina tehoreenit Ryydynpohjassa. Ihana keväinen ilta. Fadolla noutoa, kaukot, luoksetulo ja seuraamista, erityisesti siinä tempot. Hyvää menoa. Into oli kova kun tein vuorotellen koirilla, odottaminen pännii Fadoa niin. Noudossa pureskelu keskivaiheilla matkaa nosti päätään, taas lähellä ja eteen tupsahtaessa pitää kyllä keskittyneesti ja pureskelematta. Seuraamisen juoksuosuudessa lähti kerran loikkimaan mun eteen (!) - en antanut selkeästi seuraamiskäskyä. Muuten ok. Lisää reeniä. 

Tänä iltana mieltäni lämmitti etenkin kaksi asiaa: Nellin ja Annin työskentely sekä Lassen ilmaisut (mukana oli joo etsintäliivi ja muut tykötarpeet). Ensimmäinen on huiman kehityksen tulosta, hienoa menoa! -Nelli vanha namipeppu ;D Lace yllätti ilmaisureenissä - se teki kaiken itsenäisesti ilman vihjausta. Anni piiloutui kolmesti, ja kaikilla kerroilla pikku etsijäkoira pongasi hirmu vauhdilla kadonneen, juoksi täyttä vauhtia mun sivulle tuijottamaan silmiin, milloin saa luvan singahtaa näytölle. Lasse on niin tosissaan! Etunami kaikilla kolmella kerralla käytössä, kolmannella kerralla oli hipaisten laukannut maalimiehen ympäri ja suorinta tietä mun luo, nameja ei enää ehtinyt syödä kun oli niin tärkeää tehtävää.

Ai että jäi kiva fiilis tästä reenistä. Kiva nähdä miten Lace toimii ensi viikon TSE-reeneissä, kun piiiitkästä aikaa päästään völjyyn :)