Meillä oli täällä tänään tosi jännät paikat. Koko talo miltei sekaisin... syynä se, että olohuoneen lattialla vilisti yllättävän reipasta vauhtia etenevä tuhatjalkainen :O Lasse sen pongas, eikä meinannut housuissaan pysyä, kun se - liikkui! Sitäkin piti paimentaa ja yrittää pyörähtää estämään kulku :)) Fadollakin meni silmät melkein kieroon kun piti niin tuijottaa. No minäkin jo sitten kumartelin ihmettelemässä moista ötökkää, siinä sitten kaikki kolme lattialla niin että päät kolisi.

Fadolla tein tunnaria, parilla haittakapulalla, ja hyvin meni, Vaikka otin alkuun pitoreeniä (erittäin hyvin onnistunutta), silti se pudotti kerran kapulan mun eteen, namille on niin kiire. Muuten näyttää ihan ok:lta. Seuraaminen oli älyhyvää tänään. Hyppynouto onnistui joka kerta kun osasin heittää kapulan tarpeeksi kauas esteen takana (ja suoraan,,,). Heittoharjoituksia siis Tainalle. Luoksetuloa vauhtina kaksi, pysäytyksiä puunkierrolla, hyvin.

Reenattiin pitkästä aikaa yhdessä Karpan kanssa tänään. Lasse ja Karppa otti kaikki avo-liikkeet. Seuraamisessa kokeilivat vaihtaa namiin ja lisätä vauhtia, jotka temput pelitti tosi hyvin. Hyvä! Nouto on sellainen  "ei oo häpee olla nopee"-nouto, ja loikalla viereen... Liikkeestä seisomisessa vähän valui, mutta palkan ajoituksella korjaantui. Hyppy oli vakavaa Lassea, siinä ei pelleillä kun ollaan suorittamassa! Kaukot huiman sähäkät ja oikein. Sama vauhti ja meininki oli tallessa kaiken kaikkiaan, hehe.

Joo, otettiin me kontaktiakin Siirin kanssa. Ihan täpinöissänsä siitä kyllä. Etenee, etenee..