Huh, onpa aika kulunut nopeasti! Pitkä aika taas päivityksistä L Olin tämän illan oikeassa etsinnässä, ja kun sen päälle ei ihan heti uni maistu, koetan kirjoitella viime päivien puuhasteluistamme (juu, eräs koirapartio löysi kadonneen hengissä).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

25.4.

 

Hälytysharjoitukset Lempäälässä, ilman koiria. Saatiin läpi tosi nopeasti, joten kotiin tultua tokoilin vielä Fadon kanssa. En vain muista enää mitä tehtiin ja miten meni… J

 

26.4. lauantai

 

Fadolla haun loppukoe (pimeäosuus), joka ei mennyt läpi. Ilmaisut ei löytyneet, yllätys yllätys, kuin yhden etsittävän osalta, ja muutenkin sössittiin, etsintäsuunnitelma ei ollut ihan paras mahdollinen kuulemma ynnä muuta ynnä muuta. Hohhoijaa, Farkku-poika ei oikein kokeissa ole osoittanut aina parhaita puoliaan tässä lajissa (enkä minä). No mutta, reenataan, niin mahdutaan porukkaan. Kokeissa meni iltayhdeksästä aamuviiteen, alkuillasta olin muutamalle peruskokelaalle maalimiehenä, kuuntelin yhden kuusen juurella lätäkön vieressä loisteliasta sammakoiden kurnutussinfoniaa.

 

Sunnuntaina tavattiin Venlaa ja Viiviä, käytiin Lempäälässä lenkkeilemässä. Lace ja Venla painelivat taas kaikki vastaantulevat lutakot läpi, "käsi kädessä". Höhöö, se on oikeata koiran elämää…

 

28.4.    maanantai

 

Lace ja Kari aloittivat kesän agireenit. Sarvis laittoi ne heti kunnon töihin (rimat muistaakseni neljässäkympissä). Siitä se taas lähtee. Radalla oli hyppyjä ja pari putkea.

 

30.4.-1.5.

 

Vappuhulinoita. Aija ja Jari tulivat vappua vastaanottamaan meille pariksi päiväksi, oli kyllä nastaa! Vappupäivä meni veneitä laitellessa, koirat touhasi tuntitolkulla ulkona ihanassa ilmassa meidän kanssa myös, ja olivat illalla ihana väsyneitä J Fado oli kyllä niiiiiin onnellinen Aijan antamasta huomiosta ;)

 

2.5. 

 

Oltiin koko ilta koirien kanssa juhlistamassa Annin synttäreitä. Koiratkin pääsi oikein juhlahumuun sisälle asti. Ihmeen hyvin käyttäytyivät. Kaksi pikkuvierastakin, Eino ja Niilo, otettiin oikein hyvin vastaan. Melkoinen perjantain "bh-koe" tämäkin, mutta läpi meni kyllä J

 

3.5.

 

Fadolla rokotusten uusinnat tänään, eli käytiin Minnaa tervehtimässä. Lace oli mukana ihan huvikseen. Poitsu oli ihan terve – painoi 25 kg … J. Mutta Minnan mielestä hyvässä kunnossa, siis ei liikaa mitään. On se jätkä kyllä hirmuisen kokoinen!

 

Samalla reissulla käväisin tsekkaamassa tulevan tokokokeen kentän, otettiin Fadon kanssa siellä tokoa ja muutamat kunnon leikkivarvit. Jotenkin ei ollut tsemppiä itellä tokon kanssa, ei ole ollut muutamaan päivään. No, otin tunnarin siellä kentällä kuitenkin, eikä se tosiaankaan mennyt putkeen. Melkein nyt totean, että jätetään herran haltuun koko tunnari noissa kokeissa, ei taideta siitä nyt stressata. Selvältä näyttää, että ollaan vielä muutenkin keskeneräisiä kokeeseen, mutta otetaan se kokemuksen kannalta. Jos ei mulla ole inspistä nyt oikein reenata, on sitä turha yrittää Fadolle esittää.

 

Käytiin tervehtimässä myös vanhoja naapureita, etenkin Juhania ja Iidaa, sekä pikku Valtteria. Lupasin itse asiassa edellisenä iltana poiketa koirien kanssa heidän pihallaan, mutta en sitten ehtinyt, joten palasin lunastamaan lupaukseni. Ja taas koirat käyttäytyi kyllä erinomaisesti lasten kanssa, kummatkin. Kiitos kivasta seurasta!

 

Tässä muutama kiva kuva meidän tekemästä helteisestä kävelylenkistä.

 

Lace: "Hmm, lutakko..." 

1526931.jpg

 

Koirien vaihtokauppa :)

1526932.jpg

 

Suloiset kaverukset!!

1526933.jpg

 

Lenkin jälkeen vein koirat kastamaan Halkoniemeen talviturkkinsa, mukaan pongattiin Anni ja Nelli, jotka sattumalta lähtivät juuri lenkille. Voi vitsit, olipa huikeeta uida pitkästä aikaa (siis koirat…) Kotipihalla odotti iloisia ilmeitä, Aija ja Jari veneen kimpussa. Siitä paikasta lähdettiin Aijan kanssa Häijään Nesteelle täyttämään kaasupullo ja ostamaan herkkuja, jotta saatiin makkarat paistumaan illaksi. Nam. Kiva ilta taasen! Jarilla poltteli veneen vesille vienti sen verran että kävivät pulauttamassa sen vielä samana iltana. Meidän Urkki pääsi vesille sunnuntain puolella, Kari ja Lace hoiteli aamupäivällä sen homman kaksin.

 

Tänään:

Aamusta heti NPKH:n majalle Fadon kanssa katselemaan tokokoetta, jossa Anni ja Nelli nappasivat komean ykköstuloksen pistein 172! Huisan paljon onnea kamut!!! Fado sai tutustua myös Hetan Rina-pentuun, voi ihmetys että olikin suloinen. Muutenkin näkyi paljon tuttuja, mm. Anu, Noomi ja Diva oli vierailemassa meidän kylällä, olipa kiva vaihtaa kuulumisia heidänkin kanssaan. Anu ja Diva osallistui aloon, ja – odotetusti – voittivat luokkansa, hienoa oli meno!

 

Kokeesta lähdettyämme jo toisen kerran talviturkin kasto Halkoniemessä :)

 

Tänä iltana Lace ja Kari lähtivät tokoilemaan ympäri ämpäri kaupunkia :) Ne oli olleet jos jossakin, käyneet liikkeitä läpi, paikallamakuutakin ottaneet häiriöllä, ja uimassakin vielä koukanneet. Kivaa oli ollut. Karin mielestä tokot ei onnistuneet, eikä kokeeseen olis menoa kuulemma, mutta sitten kun se luetteli miten kaikki oli menneet, niin olihan nuo sujuneet. Ainoastaan kai kaukoissa ei istuminen yhtäkkiä onnistunutkaan. Mutta ainahan on näitä päiviä, ettei mikään suju, vaikka tietää koiran osaavan kyllä. Joka tapauksessa niillä oli laatuaikaa yhdessä koko ilta, ja se on kiva se!