Nonni. Koettu on. Jäätiin ykköstuloksesta (155,5) L Eteläpuistossa TamSK:n tokokokeessa. Tuomari tuntui aika tiukalta, (Tiina Heino) mut valttia oli kokeen sutjakka eteneminen ilman pitkiä höpinöitä. Tässä the Raportti tapahtuneesta:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Paikallamakuu 8. Pisteet meni vähän vinosta asennosta. Kaikki rivissä pysyivät hienosti paikallaan.

 

Seuraaminen 7!! Seuraaminen oli huonointa ikinä. Alussa rynnisti liikkeelle reilusti Koon edelle ( korjas kyllä heti ite), välillä edisti (ainut mitä osattiin odottaakin…), kerran ei istunut pysähdyksessä ollenkaan, yksi täyskäännös oli yllättävän väljä (Koo antoi kyllä aikaa kääntymiseen)… Huoh. Loppua kohden nähtiin jo tämän parin parempaa seuraamista.

 

Liikkeestä maahan täysi 0. Lace nähtävästi päätti että näihin tylsän samoihin kaavoihin on saatava jotain tuuletusta, ja pönäytti maahan niin että takapuoli jäi korkealle pystyyn. -hih!- Minä videokameran takana hämmästyin ja ajattelin että pianhan se siitä tippuu. Mutta kun Koo kääntyi, ei sekään pystynyt pidättämään naurahdusta sisällään. Paluu koiran viereen ja käsky perusasentoon, joka oli hieno - mutta siihen asti koko ajan täysin liikkumatta pylly pystyssä!! Siinä nauroi jo tuomari ja yleisökin Karpan lisäksi J Tuomari vain totesi, että "ei se sääntökirjan kyynärpäät maassa ihan tätä tarkoita"…

 

Luoksetulo 7,5. Vauhdikasta menoa, pysähdys ei ollut kuitenkaan tarpeeksi napakka, ja tuli inasen vinoon perusasentoon.

 

Liikkeestä seisominen 9. Lasse siirsi vähän takatassuja Koon palatessa koiran taakse.

 

Nouto 9. Tosi innokas nouto, vauhtia sekä mennessä että tullessa, mutta istui vähän vinoon eteen...

 

Kaukot 10. Täydellinen ja NOPEA, ja just sitä töpäkkää zikzak Lassea.

 

Hyppy 9,5.  Nopeaa Lassea taas, mutta yllätys yllätys TAAS vähän vino perusasento L

 

Kokonaisvaikutus 10. Kokonaisuutena hienon letkeää, iloista ja töpäkkää menoa, onneksi Lassen tahti ei ole mihinkään hävinnyt.

 

Mutta tarkkuuttakin tarvitaan. Sanomattakin selvää lienee mitä kaikkea lähdetään hiomaan. Parilla on kova hinku uusia tämä koe mahdollisimman pian! Mun piti videoida tää kaikki, mutta kokeen alun olinkin kuvannut väliajat ja sulkenut vempaimen aina kuvatessani… öhöm... no mullahan ei ollut klaseja päässä… vähän ihmettelin kun katselin ekan kerran aikaansaannoksiani, ja liikkeiden sijaan näkyi vain maata ja ihmisten kenkiä… ja kaikki väliaikojen höpötykset kuului sieltä.. ne hienot kaukot ja hyppy sentään oli tallentunut videolle. Lupaan selvittää miten saisin kesän aikana muutaman videon pätkän tänne sivuille..

 

Kuva Anni Alajääski

1688143.jpg

                                 

 

Kokeen jälkeen pienelle lenkille ja uittamaan koirat, ja kun mulla oli kerran tokokamat jälleen mukana, jatkoin suoraan Lielahteen koulun kentällä tokoilemaan Anni ja Nellukka völjyssä. Otin Fadolle aluksi seuraamista pitkähkön pätkän, halusin tämän videolle. Hyvältä kyllä näyttää! Käännökset hyviä, paikka hyvä, kontakti erinomainen, ei paina mutta tiivistä. Temponvaihdokset sujuu myös. Fadolla on ollut viime päivät kyllä niiin ihana into tokoiluun, etten ymmärrä. Nytkin se juoksi keskelle kenttä yhtä mittaa ja pyyteli sinne touhuamaan kanssaan. Mun suloinen pikku tokopoika J

Perään otettiin kaukot, ja nekin kuvattiin. Kuvauksen perusteella päätän mitä teen kaukojen kanssa, muutanko maahan-käskyn vai en… Ruutuun lähetin ekan kerran tyhjään, tämä hyvin! Pysäytyskäsky ja palkka lens. otin myös toisen tyhjään joka hyvä myös, nyt meni vähän oikealle mutta oli selkeästi vielä ruudussa. Kolmannella kävi törkkäämässä etumerkin kumoon L joten otin pari päälle lelulla. Noudossa reenasin luovutuksia ja pitämistä, nämä ok. Muutin pitämisen reenaamisen vanhaan tapaamme, leiriltä saatu vinkki ei tunnu Fadolla pelittävän. Yhden luoksetulon pysäytyksen otin, joka oli hyvä, mutta olisi pitänyt ottaa pari suoraa vähintään samaan syssyyn, jotten nyt vahvista liikaa sitä pysäytystä..

 

Tuli niin hiki tokoillessa, että käytiin pulahtamassa jo toistamiseen vilvoittavaan veteen. Nellikin on löytänyt uimisen riemun tänä kesänä, ja uikin reippaasti ja aivan oikealla tekniikalla! Kuvassa A&N reenin tuoksinassa:

 

1688148.jpg

 

Kiitos kamut taas kivasta seurasta tänään!