<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olen joutunut ottamaan töiden takia lempeän laskun lomailuun (alun perin loma piti alkaa juhannuksesta): tänään muutama tunti töitä, huomenna vapaa, maanantaina vielä iltapäivällä käynen töissä, mutta sitten – reilun viiden viikon loma. Asiaa.

 

Toissapäivänä K vietti illan koirien kanssa reenaillen, kun mä tein ylitöitä. Lassen kanssa kokeita varten, ja Fadon kanssa muuten vaan. Mm. eteläpuistossa olivat olleet. Siellä oli agireenitkin, mutta Lace oli toiminut kuulemma oivasti sittenkin. Hyvä hyvä! Ja tietty, uimassa taas myös, kuulemma kahdella eri rannalla… Eilen minä vietin koirien kanssa illan. Ajeltiin Vuorentaustaan lenkille A&Nelli mukana, sieltä tokoilemaan ja sitten – uimaan. Hih! No eipä tuota uinti-iloa välttämättä kauaa saa taas tehdä, jos sinilevät valtaa kohta taas vedet… Fadon kanssa ruutua, joissa kummassakin pysäytin ruudun ulkopuolelle (taakse) Fadon, plääh. Nyt se ryynää innolla kyllä ruutuun asti, mutta niin vauhdilla etten ehdi pysäyttää ajoissa… hmmm. No seisomista puunkierrolla sitten, sillä seurauksella että Fado alkoi ennakoimaan ja pysähtyi kuin seinään kierrettyään ennen kuin ehdin aamenta sanoa. Jotenka emme siis enää ottaneet niitä vaan suorat lelulle. Nyt unohdetaan huomattavasti vähemmälle tämä uusi hauska leikki. Kaukot oli sentään oivan hienot, otin tosi kaukaa. Makuun otin läheltä suurella häiriöllä - BH mielessä? - (A&N reikkui lelujensa kanssa, teki luoksetuloa ym.), hyvin pysyi. Tein asennonmuutoksia myös perusasennossa Annin huudellessa omia käskyjään. Ja Fado totteli jokaista AnninKIN käskyä. Jokainen asento otettiin kuitenkin uudestaan onnistuen, ja siitä palkka. Tätä täytyy tehdä nyt paljon.

 

Tänään K ja Lace otti taas koko repertuaarin, paitsi kaukoissa ainoastaan eka asento ja noudossa lähinnä luovutusta (a la Katjan menetelmä J) vaikka pitoa kyllä meikä-koutsi tarkoitti reenattavaksi… Mutta hyvää menoa kokonaisuutena noilla kahdella! Edistää prinsessa vieläkin paikka paikoin seuraamisessa, mutta sille ei nyt ennen koetta paljoa enää tehdä.

 

Fadon kanssa hiottiin perusasentoa ja temponvaihdoksia, ja aloitettiin nyt Fadon rakkaimman liikkeen, hyppynoudon korjaaminen Lentsun ohjeen mukaan. Ja olikin haastavaa, vauhdikasta ja kivaa! Otettiin usea toisto (korkeutta vain kolme lautaa), kolme ekaa tais mennä pieleen ennen kuin sain Fadon hypyn kautta toimimaan. Mutta loput olikin onnistuneita suorituksia, ja taisi pikku miehen mielessä ainakin jotain tapahtua J