Tänään lähdettiin Fadon kanssa viettämään laatuaikaa Toimelaan Marikan ja Lilyn kanssa. Lace sai elää tylsää elämää huomista toko-koetta silmällä pitäen :)

Lilyllä oli juoksut alkaneet  ja selvästi se jo tuoksui herkulliselta, mutta Fado oli taas aika herrasmies, ja antoi Lilylle runsaasti tilaa. Itse asiassa, Lily kun on joskus tehnyt Fadolle selväksi että heistä ei paria sitten tule, Fado rauhoitteli kovasti Lilyä niiden tavatessa, ja osoitti enemmän kuin selvästi ettei ole niissä aikeissa liikkeellä. Hauska pari! Tehtiin tosi reipas lenkki ja matkalla tietysti uitiinkin. Siinä turinoidessa ei välillä ihan oltu selvillä missä päin suhattiin, mutta autolle löydettiin kyllä. Kiitos kamut kivasta lenkistä! Tokokamat oli mukana, olin vakaissa aikeissa tokoilla matkan varrella enemmänkin jossain häiriön alla, mutta en jaksanut kuin paikallamakuun ottaa Prisman edessä piiloutuen. Tämä pro.

Olinkin unohtanut avaimet kotiin, ja tultuamme Koo ja Lace olivat lähteneet kaupunkiasioille. Me Farkun kanssa "jouduttiin" keksimään tekemistä pihalla, joten tokoiltiin sitten vähän. Seuraamista pari pientä pätkää ja käännöksiä paikalla. Seuraaminen pelittää Fadolla kyllä nyt hyvin. Vähän kaukoja ja siinä tokoilut. Sitten otettiin aurinkotuolien pehmusteet alusiksi, ja pistettiin pötkölle meidän patiolle. Ja nukahdettiin siihen kyljittäin, kunnes ovi avautui meille.