Voi paska. Olin kirjoittanut melkein romaanin reeneistä, ja kaikki bittiavaruuteen. Tää on niin tätä!  Lyhyt oppimäärä tulee tässä.

Fadon kanssa ruutureenausta, kaikki ruudut oli tänään super! Tein lopuksi kisamaisena koko liikkeen, sekin hyvä. Tulee laukalla hyvin seuraamiseen :) Tehtiin viis tunnarin toistoa, ja nekin kaikki kelpoja! Tällaisten reenipäivien takia sitä jaksaa touhailla :) Jokohan Fado on nyt äkännyt mitä tunnarissa haetaan ... Laukalla menee kapuloille, mutta hienosti pysähtyi aina ennen lautaa kiertämään kapuloita, eikä kauaa haistele kun jo tuo oman.  Näyttää hyvältä :) Tosin matkalla pyörittelee vähän ja jää inasen turhan kauas musta, mutta näihin en nyt puutu.

Cittarin edessä kauppa-asioideni yhdeydessä reenit myös. Seuraamista, jääviä, yksi kisamainen suora luoksetulo, keskittyminen hyvää siinä lauantaihärdellissä pääoven tienoilla. Sitten paikallamakuu, Fadon kuono parkkipaikalle päin, olin oman auton takana lähes neljä minuuttia ja hienosti pysyi, mutta palatessani NOUSI ennen kuin ehdin edes viereen! Eka kerta varmaan ikinä. Heti takaisin maahan, lähdin uudelleen, piilon kautta kierrellen, lopuksi tulin viereen, poistuin, kävelin koiran yli :O ja taakse, ja pysyi - kuola norona valuen, kun odotteli ressukka lihapulliaan ;) Onkohan tää sitä mielikuvareeniä Farkulla tää paikallaolo, jotain NLP:n tapaista? ;D