Tänään iltapäivällä tunnin metsälenkki, mulla oli kävelysauvat mukana ja hyödynnettiin metsäautoteitä aika lailla. Muutaman hassun juoksuaskeleenkin koitin ottaa - lauma meni tästä täysin sekaisin, koirat sinkoili keppejä etsien :) Metsän päälle Siurossa uinnit, n. kymmenen minuuttia hyvää vetoa kumpikin.

Illalla lähdin vielä Niihaman kentälle tokoreeneihin TamSKilaisten kanssa. Teinkin kyllä ylipitkät reenit, liian pitkät (vaikka ei se Fadossa näkynyt). Aluksi paikallamakuu. En mennyt piiloon, kun en tuntenut muita koiria rivissä, halusin varmistella ... Hyvin pysyi. Häiriö oli kyllä melkoinen, vieressä oli valmis agilitykenttä ja koiria virtasi pikku hiljaa niihin reeneihin. Jossain vinkui koiranlelu ym. Sitten muiden rakentama ruutu, lähetys tyhjään, taas loikkasi liikaa oikealle kääntyessään. Kävin näyttämässä missä paikka ja lähetin uusiksi, nyt onnistui. Lähetin vielä toiseltakin reunalta (tilaa etäisyydelle oli aika vähän), ja täältä teki pitkästä aikaa sisäänmenon ruudun sivusta :O Ohhoh. Korjattiin lelulla ruudussa pitkältä matkalta. Häiriötä oli ihan lähistöllä ruutua koko ajan (autoja, ihmisiä, koiria), mutta Fado keskittyi kyllä hyvin. Seuraamisessa joku koira (taas) tempasi häiritsemään oikein kunnolla, mutta tokomies istui aika nätisti sivulle, joten palkkasin ruhtinaallisesti. Seuraaminen kaikkinensa minusta hyvää. Seurailtiin ristin rastiin muiden seassa. Hyppynouto jees, hyppäsi kumpaankin suuntaan, luovutusasento edessä vähän vino, mutta mitäs siitä ;)) Kaukoja otin kisamaisena kaksi eri kertaa, ja kummallakin jätti ekan nousun tekemättä - uups, ei tätäkään ole varmaan koskaan tapahtunut. Näin sitä löytyy jo erilaisessa reenitilanteessakin näitä " ei se ennen koskaan" -lausuntoja, mikäs ihme että sitten kokeissa joskus... Samoin kokeiltiin koko liikkeenä luoksetulo (merkit mukana), eikä seisomisesta ollut kyllä tietoakaan, hiipi varmaan kolme-neljä mittaansa!! Maahanmeno oli kohtuullinen. Nyt miettimään näitä!

Koo ja Lace olivat käyneet tokoilemassa Häijäällä :) Kuulemma perusasento on nyt kunnossa - nopeaa toimintaa ;) Mutta nopeitahan nuo ovatkin...

Koo on viikonlopun puuhaillut paljolti auton kimpussa. Karpan maailma:

1750365.jpg