No siinähän ne tulikin jo otsikossa :)

Vaasassa meni pari päivää viime viikosta kahdestaan Farkun kanssa, kun Koolla oli Lace työmatkalla mukana. Oli ihastuttanut väkeä mm. toimistopalaverien vieraana. Yöt ne oli leirintäaluilla (Rauma, Vaasa) Lassen kisabussissa, joten makeet lenkkimaastot, uinti ja tokoilu oli onnistunut helposti. Niillä oli mukana puomin alastulolautakin :) Reenailleet oli kovasti, Lace kun uhkasi päästä peruutuspaikalle agirotujoukkueeseen. Ei sitten tarvittukaan, mutta eipä reeni mennyt hukkaan; tuli kontaktireenin tehoviikko, ja täyskorkee aakin tuli korkattua.

Fadon kanssa olen tokoillut innokkaasti. Nyt sujuu oman tuonti jo hyvin. Tänään aion ottaa laudan käyttöön (niin, Koo rakenteli sellaisenkin, palikat ympyrässä). Hyppynoutoa ollaan tehoreenattu myös "sivuhypyillä". Välillä menee, välillä ei. Huoh. No useamman kerran sentään onnistuu, virheelliset vähenee koko ajan.. Mutta muutaman kerran kun olen "suoristanut" hyppylinjan, ei kyllä enää ole kiertänyt takaisin.. jippii.... ? Nälkä kasvaa syödessä: jospa reenaisinkin tän hyppynoudon sellaiseksi kuin Omskun kepit - vaikka talon nurkan takaa lähettelis suorittamaan hypyn kautta noudon ... ;D Fadon into tekemiseen on enemmän kuin kohdallaan, nautin sen kanssa puuhaamisesta! Mutta pidänkin reenit lyhyinä, n. 5-10 min.

Ruutua ollaan tehty lelulla ja ilman, ei mainittavaa. Pitoreenit tunnarikapulalla on tuottaneet nopsaa tulosta. Yhtenä päivänä tein tooosipitkiä vauhtiluoksetuloja, Fado oli riemuissaan! Loppuosaa erikseen, siinä palkkasin nopeasta perusasentoon tulosta. Puunkiertoakin tehty vain suorana luoksetulona, ei enää himmaile. Kaukoja leikitellään miltei päivittäin ihan eks temporee nameilla, ne on yhä varmat.

Agirodussa seikkailtiin la-su koko päivät turisteina. Tokoilin Fadon kanssa kumpanakin päivänä siellä häiriön alla, toisena päivänä sen pukukulkuehappeningin vieressä. Farkku toimi ja keskittyi loistavasti keskellä hälinää, motivaatio vain parani. Hieno jätkä! Otin seuraamista nami- ja lelupalkalla (tosi hyvää), perusnoutoa pari liikkeenomaisena (nyt ei edes pureskellut matkalla), kaukoja liikkeenomaisena TOSI kaukaa, laitoin merkin että saatoin tarkistaa edistikö. Ei. Hyvin! Juoksin namipalkkaamaan :) Välillä riekuttiin leluilla oikein olan takaa, jee. Kotona vielä iltaruuan kanssa oman piilotusta.

Joka välissä käydään uimassa (noin päivittäin), silloin vedetään mahdollisimman tasaista rauhallista uintipätkää keppien heitolla tai vesileluilla avittaen, turvallisilla rannoilla n. 10-15 min kerrallaan kumpikin koira. On tää kesä mukavaa!

Kylläpä oli mukava törmäillä taas lukuisiin tuttuihin viikonloun aikana. Omien, Erren, Ricon ja kumppaniden kanssakin pyörittiin, kannustettiin niiden menoa (joukkueissa kuudensia!) ja käytiin vielä pieni yhteinen lenkkikin. Lauantaina nähtiin Yokoa ja Jounia, olipa mukava myös lenkkeillä yhdessä! Tässä äitee ja äiteetä ihaileva tytär - yhdennäköisyyttä, ja sattumalta vielä samanlaiset pannatkin :)

1712624.jpg

1712619.jpg

Kuvankaunis Yoko:

1712625.jpg

Lace nukkuu Annin sylissä:

1712629.jpg