Perjantai-ilta grillailtiin kolmen simpsakan nuoren naisen seurassa meidän pihalla. Karkki, Miina ja Mari tulivat kahden poron (Aamu ja Pörri) kanssa iltakylään. Oli niin kivaa herkutella yhdessä - uusia perunoita ja grillivartaita! Wau, valkkashan ne sentään meidän kalkkisten seuran Tammerfestin sijaan, kunnia se tämäkin ;D

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantai meni pitkälti pihahommissa. Vadelmista raadettiin loput rikkaruohot juurilta pois (vadelmia näyttäisi tulevan runsaasti tänä vuonna, yhden miltei kypsänkin löysin jo suuhuni), etupihan rikkaruohoja hävitin myös taas ja mm. siistin mansikat rikkiksistä. Siivosin sisällä ja ulkona J Koo ja Lace kävi kaupunkiasioilla ja uimassa. Laukontorilla olivat nauttineet päiväkahvit toisiinsa nojaillen, ja ohikulkevia oli näky vähän huvittanut J Kävivät myös kahteen kertaan eteläpuistossa tokoilemassa. Illalla tein tunnin kävelylenkin koirien kanssa ja kävin uittamassa ne. Uimista nyt vain muutama minuutti.

 

Sunnuntaina tuli meidän keppien verkkoja testailemaan Takut-kaverit  Milla, Uma ja Reetta. Ensiksi piti kuitenkin tehdä tunnin metsälenkki, ja juoda kahveet terassilla. Vielä keppireenien jälkeen tehtiin pieni peltolenkkikin. Olipa mukava sunnuntai! Tässä osa vieraistamme, Reetta ja Uma:

 

1728770.jpg

 

Tänään Fadolla hyppynoutoa. Taas ekaksi pari virheellistä, vaikka otin suorassa linjassa hypyn kanssa… kolmannella onnistuttiin sivusta, kun autoin tarpeeksi. Kaksi tyhjään ruutuun lähetystä stopilla ja palkka perään. TAAS FANTASTISET! Tunnarissa kokeilin uusiksi laudalla: ekalla kävi taas vain tökkimässä lautaa, ja laukalla takaisin perusasentoon. Lähetin uusiksi, ja nyt – haisteli kaikki läpi ja toi oman !! Innostuinpa niin, että otinkin perään 5 (viisi!) toistoa, ja kaikilla teki ahkeraa ja innokasta työtä, himmasi hienosti aina laudalle, käytti nenää ehdottomasti, eikä kertaakaan aikonut tuoda muita kuin omaa. Jihuu! -Palkka työstä tuli aika jännällä tavalla: mamman hihkaisujen päälle avautui olkkarin ovi ja sieltä työntyi ruokakuppi jossa herkkuja (Koo avusti). Halusin käyttää ruokakuppia, ja halusin sen piiloon, että näen onko motivaatio silloinkin tallella. Oli se ;) Huomenna voisi kokeilla palkata lelulla vaihteeksi tästä. Tää on kyllä liike jossa MUN tunteet vaihtelee päivästä toiseen. Välillä olen sitkeän erävarma kaiken kanssa, välillä taas onnen kukkuloilla kun edistymistä tapahtuu.

 

Lace ja Koo on tänä sunnuntaina aamulla aksannut pienesti pihalla sekä tokoillut, päivällä ne kävi uimassa, ja illalla vielä muutama spurtti aksaa ja vähän seuraamista aksaesteiden välissä J Katsoin Koon ja Lacen aamutokoilun, seuraaminen oikeasti nyt hyvää (vain pari kertaa pompahti) mutta paikka hyvä, liikkeestä pysähtymiset täydelliset (tipahtaa jaloiltaan ja seisahtaa sekunnin murto-osassa), luoksetulo ihan pro (ihailen aina kuinka se heittää pyllyn topakasti Karin viereen). Hyppynoudossa kahdella eka kerralla ei istunut ekasta käskystä toisella puolella, ja lisäksi vino perusasentoon tulo (josta Koo palkkas, hmmmm ……). Karppaaa huhuuuu, nyt pitäisi perusasennoissa kyllä skarpata, joka liikkeessä näköjään vielä erikseen. Niin turhia pistemenetyksiä niistä… Istumisesta hypyn takana kannattanee myös palkata välillä.

 

 

Ps. Muutamia uusia kuvia Aromäen kuvagalleriassa.