Käsittämättömän ihana aamu, noin niin kuin maanantaiksi J. Heräsin ihan ennen aikojaan, ja kaunis ilma sai kömpimään ulos aamuaurinkoa ihmettelemään koirien kanssa. Siinä sitten haukoteltiin kaikki kolme, Kari vielä kuorsasi. Fado on meillä aamu-unisin kaikista, on ollut pennusta asti melkoinen rappusilla haukottelija ja venyttelijä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Aamupalan ja lehdenluvun jälkeen ajettiin Hirvarille (yksi pitkähkö metsäautotie tässä lähellä). Siellä tunnin reipas sauvalenkki. Upeeta, mahtavaa! Siitä Siuroon uittamaan koirat. Nyt täällä makoilee kaksi tosi onnellista bordercollieta mun vieressä kotipihan viltillä, masut täynnä ruokaa (Royal Canin höystettynä tonnikalalla) ja turkki vieläkin märkä. Minä taidan tarttua koirakirjoihin tässä löhöillessä …

 

Iltapäivitys:

 

Aamuinen reippaus aiheutti sen, että nukuttiin koko sakki sikeät kolmen tunnin päiväunet :)

Illalla paikkasin kouluttajia agireeneissä (luit aivan oikein, siis "vedin" reenit :) Samalla ehdin vähän vilkuilla Koon ja Lacen menoa. Lace ryntäsi pussiin vähän liian reippaasti, meinasi koko höskä kaatua, ja ulostullessaan sillä olikin sitten silmän ulkosyrjästä alaluomesta sentin läpimittainen pala pois kokonaan :(( Onneksi ei silmä vahingoittunut!!! Eikä onneksi tarvinnut tikata. Toki varmistettiin vielä ettei pussista jäänyt traumoja, mutta ei tosiaankaan jäänyt, samalla vauhdilla läpi siitä vielä kerran :) Eipä osaa sanoa, miten se itsensä teloi, koitettiin tarkistella ettei pussissa ainakaan mitään naulaa tms. ylimääräistä törröttänyt.