Lasse ja Karppa on kokeen jälkeen pitänyt vähän tokovapaata. Mutta voittajaluokan sääntöjä on jo luettu...

Viime torstaina käytiin Fadon kanssa kukkaisviikkoa katsastamassa kaupungilla. Kyläluutina ensiksi Aijaa treffaamassa (ai että Fado oli polleena, kun sai pitää Aijan huomion kokonaan ilman Lacea), juotiin siellä herkkukahvit. Sieltä kaupungille ihmettelemään tunniksi. Siellä lyhyehkö paikallamakuu, hyvä. Eeläpuistossa myös reenaamassa. Fado oli tosi innokas. Ruutua ensin tyhjään pari kertaa pitkällä matkalla, loistava! Seuraamista pari helppoa pätkää parilla paikallaan käännöksellä, hyvin. Kaukoissa jumitti taas ekassa istumaan nousussa. Nyt hoksasin mistä tää voi kiikastaa - mehän muutettiin tokoleirillä halt-käsky käsimerkiksi luoksetuloreenissä sen puunkierron yhteydessä, ja se on sama kuin kaukojen istumaan-käsimerkki. Kokeilin luoksetulon seisomista vanhalla suullisella käskyllä, ja oli paljon parempi sillä kuin käsimerkillä... Taidanpa vaihtaa halt-käskyn takaisin, toivottavasti muutos tuo myös meidän hyvät kaukot takaisin :) Pari vauhtiluoksetuloa, palkka haarojen välistä ihan lopussa. Ja leikittiin paljon :))

Illalla kotona kokeilin vielä tunnaria irtopalikoilla, vaihteeksi etupihan puolella eli hiekalla. Oli iltaruuan aika ja Fadosta näki sen. Se on tottunut siihen että kun illalla tullaan jostain, saa sapuskaa :) Noh, palikoille juostiin aika vauhdilla, vähän ne kaikki liikkuikin, ja kaiken kukkuraksi väärä tuli takaisin :(. Perään uusiksi, ja väärä taas :((( Siispä lauta peliin, ja nyt ei edes yrittänyt taas vääriä, vaan käytti nenää hyvin ja toppasi oikeaan. Siitä ruokapalkka (Koo oli tehnyt piilossa valmiiksi ja toi sen sisältä). Äh, mä en osaa tätä...

Perjantaina tuli iki-ihana hierojatäti käymään, joten sen jälkeinen päivä otettiin rennosti. Täti sai hierottavia neljä kappaletta, kun Karoliina oli Pupsin ja Aamun kanssa käväisemässä sattumoisin. Niille tulikin hieronta kreivin aikaan, kun olivat juuri kaksi päivää vaellelleet Seitsemisessä. Lace ja Fado olivat lihaksistoltaan kumpikin hyvässä kunnossa, ei jumeja eikä kireyksiä missään, ainoastaan Lacen yläselkä oli toiselta puolelta kireähkö, mutta ei pahasti. Muuta huomautettavaa ei ollut kummassakaan, hyvä hyvä!

Lauantai menikin vierailun merkeissä, Koon veli perheineen oli meillä grillailemassa illan.

Eilen illalla häiriöreenit tamskilaisten kanssa nurtsilla. Otin alkuun vauhtiluoksetulon että saa Fado vähän irrotella aluksi. Sitten ruutu tyhjään (porukka oli aiemmin jo rakentanut sen). Kaksi yritystä ja Fado pysähtyi kummallakin ihan ruudun eteen merkkinauhan väärälle puolelle :( Otin lelulla pari, jotta pääsin palkkaamaan. Olisiko merkkinauha voinut vaikuttaa.. siitä ei ole pitkä kun kokeiltiin nauhan kanssa ruutua, silloin se kyllä pelitti. Tai sitten matka... Nyt otan vähän aikaa lelulla ja pitkiä matkoja varmuuden vuoksi. Ja rakentelen ruudun Fadon silmiltä piilossa!

Harkattiin puukapulan palautusta, etäisyys oli nyt joka kerralla se mitä haluan. Olisiko jo ne muutamat istualtani vahvistamat pitämiset vaikuttaneet tämän :) Jatketaan siis niitä ja palautusreeniä. -He, aloin ihmettelemään, kun kotvan aikaan ei ole tullut eteen metsku mistään tokopussukoista... pitäis varmaan tehostaa etsintää täällä talossa, että päästään vihdoin sitäkin reenaamaan, onhan sen käyttämisestä jo varmaan kuukausi taas aikaa *punastuu*. Lopuksi otin vielä luoksetulon seisomista suullisella, oli taas parempi kuin käsimerkillä, vaikkakaan ei täydellinen, mutta palkkasin näistä.

Vadelmia tulee ihan valtavan paljon! Nyt on sato kypsimmillään. Joka aamu saan puskista muutaman pakasterasian pakkaseen ja syötäväksi. Nam!