No johan on laiskan pulskeaa tämä päivittelyni nykyään! Enkä voi edes väittää, ettei olisi reeneiltä keretty kirjoittelemaan - kun ei olla edes joka päivä reenattu. Mutta sainpa kysyttyä meidän ruutuun ja tunnariin neuvoa, ja se vähän piristi taas reenausta. Ja osoittautuivat toimiviksi vinkeiksi - kiitos Ellu J

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tässä välissä on kyllä ehditty touhailla kaikenlaista. Fadon kanssa on kokeiltu taas VOIVOI-luokkaakin. Nyt oltiin lähempänä ykköstulosta kuin aiemmin, ja jos todellakin noi kaksi liikettä saadaan kuntoon jotka tiedämme olevan vaiheessa, se ykkönen kyllä tipahtaa vielä meillekin J Tässä tuloksia:

 

Paikallamakuu: Olipa hurjin paikallamakuu meidän uralla: Fado oli reunakoira, vieressä joku ihana tollerinainen (muistaakseni rotu tuo). Ekan kerran jouduin oikein kunnolla jyräyttämään tässä vaiheessa Fadolle, kun sen korvat oli totaalisen kiinni paikallemme mennessämme - se näki vain naiset … No, liike alkoi, vaan eipä ohjaajat päästy kun reunanauhalle asti, kun kuului "ota berninpaimenkoira kiinni". Ennen piiloon menoa käänsin pään koiriin, ja näinpä juurikin bernin hilluvan Fadon takaa sitä päin – ja käveli totaalisesti FADON PÄÄLTÄ. Farkkupojan korvat vähän kääntyi taakse epävarmuuden merkiksi, mutta mun iki-ihana tokomiäs PYSYI! Härdelli aiheutti sen, että tuomari käski koirien luo, ja uusiksi meni. Palkkasin aika ruhtinaallisesti hihkumalla Fadon tässä välissä, se oli totisesti sen ansainnut. Ja hyvin meni toinen koetuskin. Siitä 9 pistettä, kun oli kuulemma vinkunut viereisen naisen luo jonkin verran J

 

Seuraaminen 7. Huonointa ikinä. Kontakti oli välillä missä sattui, milloin ruudussa, milloin missäkin. Välillä sitten skarppasi. Eikä taaskaan istunut kaikissa pysähdyksissä! Toi on merkillinen juttu, koska ei tee sitä koskaan reenatessa. Nyt työn alle sekä kontakti että istuminen, en halua enää nähdä meiltä tällaista menoa. Taas tosin seuraaminen parantui loppua kohden.

 

Liikkeestä istu: Teidän olis pitänyt nähdä mun ilme, kun liikkeenohjaaja ilmoitti että sitten liikkeestä istuminen seuraavaksi!! Tuijotin vain sitä kuin zombie: "Siis mikä…" Mulla tuli nimittäin ihan totaalinen black out, ja olin vain miettinyt että "niin liikkeestä pysähtymisiähän tässä luokassa ei ollutkaan".. J Voi ziisus. No, sitten kun heräsin tähän maailmaan, niin menihän tuo. 10.

 

Luoksetulo 7. Valui kummassakin pysähdyksessä, enemmän seisomisessa L

 

Ruutu: 6,5  :/  Vaikkei tätä edes vielä osata…

 

Hyppynouto: Toimi taas. 9. En muista mistä piste lähti, vinosta perusasennosta?

 

Metskunouto: oli hyvä, pisteitä 9.

 

Tunnari: Oma tuli mutta parin muun nostelulla. Nolla.

 

Kaukot: Meni aika varmasti. Inasen jossain kohden liikahti, joten siitä 9.

 

Kokonaisvaikutus 9.

 

Pisteitä yhteensä 230, II, ja luokan toinen sija.

 

Eteenpäin vaan, sano mummo lumessa!

 

Hakuloppukokeessakin oltiin viikko sitten, mutta ei mennyt läpi. Keväällä uusiksi.