<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

... totesi kuuluttaja Takujen kisoissa viikonloppuna J Lauantain eka rata oli puhdas lukuun ottamatta puomin ylösmenoa. Ensin kielto, ja lopulta Lace loikkasi siihen sivusta, ja otti kontaktivirheen. Muuten ok rata. Etenkin keppien sisäänmeno oli toisella radalla loistava, kahden hypyn jälkeen kepeillemeno, ja Koo vieläsiellä jossain hypyn takana vasta tulossa... :) Toiselta radalta pöydän (!) jälkeiseltä hypyltä tuli rima alas, muuten ok rata. Pöytä olikin vähän oudompi Lasselle, mutta hienosti pysähtyi ja pysyi.  Sunnuntain kaksi rataa päättyivät keppisählinkiin kumpikin, Lace jätti kepit kesken kun Kari vedätti vähän liikaa seuraavalle sivuhypylle. Ottivat sitten kepit uusiksi (parikin kertaa että sai ne onnistumaan) ja palkkasi koiran. Mutta sitä ennen keinun kontakti oli lähes täydellinen! Ja puomikin meni nyt reippaasti.

 

Samoissa kisoissa saatiin nauttia myös Yokon huisin hienosta menosta – kävi nappaamassa voitot kotiin Tampesterissa. Ne on kyllä nyt hyvässä iskussa!! Voi että jännittää ensi viikonloppu niiden puolesta. Hui. Myös Ellu ja Omie voitti komeasti luokkansa taitavalla nollalla, ja Elmokin oli napannut nollan. Kiitos Ellu&Omie ja Tiina&Elmo meillä viihtymisestä, olipa kivaa pitkästä aikaa nähdä!

 

Muina kuulumisina valitettavasti kerron, että Lacella puhkesi ihoon pari viikkoa sitten allerginen ihottuma, joten pikapikaa lääkäriin. Ihonäyte ja verikoe otettiin. Veri lähti Eurooppaa kiertämään, parin-kolmen viikon sisällä saadaan tulokset. Jo alustavan verituloksen perusteella joku sisätiloissa vaikuttava allergeeni aiheuttaisi Lacelle oireita :((( Toivotaan että syy löytyy JA että se saadaan siedätyshoidolla hallintaan. Nyt iho on onneksi täysin terve, sillä siihen saatu antibioottikuuri tepsi nopeasti.