Lacella oli tänään toimistopäivä. Otin sen mukaani töihin. Parkkihallin lattia oli taas hyvä reenikohde, sekä työpaikan raput ja hissi. Lounaalla seikkailtiin Sorsapuisto ristiin rastiin ja käytiin Tammelantorin makkarakojulla kuin aidot tamperelaiset ikään - nääs! ;D Työhuoneessa Pirpana  nukkui kuin tukki koko päivän, vaikka mun huoneen ovi oli isosti raollaan ja ihmisiä juoksenteli pitkin käytävää sekä vastakkaisessa printtihuoneessa. Olipa mullakin harvinaisen kiva työpäivä :)

Illalla raunioreenit. Vaikka päivällä aurinkokin pilkisti, illaksi yltyikin ihan mahdoton kaatosaderaekuuromyrskytuuliviimakeli. Yäk. Raunioiden piilot oli tietysti likomärkiä ja kuraisia, ja tallatus polut yhtä liejua. Oli kuin olikin katastrofialuetta koko rauniot tyynni! Lace toimi kivasti raunioilla, tämähän oli sen ensimmäinen kerta siellä. Kolme maalia, rohkeasti liikkui ja aika helposti löysikin. Fado samaten, teki hyvää työtä, ja löysi verrattain nopsasti vaikka keli oli vaikea koirallekin. Umpipiilona Fadolla oli pystyssä tönöttävä kaappi, ja se oli haasteellinen: muista reenaajista poiketen Fado yritti monta monituista kertaa nousta viereisen puupinon päälle, kiersi sitä ja oli varmaa että maali lymyää siellä :) Meni meidän jätkällä aika kauan keksiä maali sisältä, saati sitten löytää oven rako josta nenällä tyrkkäämällä pääsi sisälle. Nopeampiakin suorituksia tähän nähtiin , mm. Annen Viljo oli ihan pro tässä jujussa!

Tänään lenkillä ollessamme meidän pellolla seistä tönötti kolme valkohantäpeuraa. Ja minä tietysti parhaillaan tekemässä verkkaisen maalaisisännän kanssa puukauppoja puhelimessa :)) En meinaa uskoa, ettei koirat niitä nähneet, mutta siltä se kyllä näytti. Peurat lähti vieläpä melko laiskasti kääntymään metsään. Kävelin tarkoituksella niiden seisomapaikan kohdalta katsellen koirien reaktioita. Lasse haisteli pari sekuntia maata ja jatkoi normaaleja puuhiaan, Fado nosti kuonon ylös, haisteli tarkkaan ilmaa, ja sitten vähän maata, ja haki keppinsä :) Eli eipä paljoa saanut verenhimoisia viettejä liikkeelle. Jee jee! - Niin, tiedä sitten, jos peurat olis juosseet edellä .... 

Joo, nyt on talven puut tilattu, omalta kylältä. Viikonloppuna taitaa olla puusavotta täällä osoitteessa jos silloin tulevat, tervetuloa mukaan :)