meidän osalta eläinlääkärikäynnillä. Perjantaina kotiin tullessani Lacea vaivasi kovasti peräpää. Lekurilla tyhjättiin anaalirauhaset, jotka oli kuulemma aikas täynnä, mutta "normaalin väristä". Lisäksi matokuuri meni eilen illalla, oli tarkoituskin antaa tänä viikonloppuna (Minna-ystävän vinkki "vapunpäivänä ja itsenäisyyspäivänä" on yliveto muistisääntö tähän J) Katsotaan tilannetta. Lääkärikäynnin jälkeen ei ole koskenutkaan peräpäähänsä. Lääkärikin oli sitä mieltä, että kannattaa antaa tälle neidille vähän useammin matokuuri, kun se välillä herkuttelee myyrillä…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Taas vahvistui eläinlääkäristä mukava paikka, hyvä hyvä. Rauhasten tyhjennys meni esimerkillisesti – paitsi Lacelta, myös lekurilta J Tutkittiin paikkoja ja temppuiltiin herkkujen kera odotushuoneessa. Kun odoteltiin eikä mitään tapahtunut, Lace pisti saman tien makuulle, huokaisi syvään ja laittoi silmät kiinni. Ja taas oli erityisen jännääkin: rotta oli vastaanottohuoneessa, mutta rotan koppa odotushuoneessa. Lace alkoi saman tien vaania koppaa, kun haistoi rotan hajun, kierteli ja kaarteli matalana hiipien, ja välillä jähmettyi vain tuijottamaan pitkiksi aikaa koppaa. Hävetti kun toisen lemmikistä oli kyse, ja tämä neiti hiippaili kieli lipoen huulia ;D Tällekin episodille riitti naurajia taas.

 

Eilen tehtiin tunnin raikas lenkki. Se poiki paskaisen Fadon, missä lie kierinyt, joten sisään tultiin kokopesun kautta. Illalla temppuiltiin vähän. Peukku-rilli –temppu on Fadon lemppari. Lace osaa jo peukun, rilli on mukana mutta ei tunne vihjesanaa vielä. Suuntia leikittiin, pyöri, peruuta, tassu ja toinen, sekä perusasentoa ja kaukojen tekniikkaa. Nyt Lacekin on alkanut tajuta pois-käskyn, kun on Fadon vuoro tehdä. Välillä vain jos hihkaisen oikein iloisesti Fadolle jotain,  Lace ei pysy nahoissaan vaan pämähtää väliin – ja joutuu taas toteamaan ettei niin onnistu. Tänään, kohta kunhan valkenee, lähdetään taas reippailemaan, mentäneen hirviaidan metsiin. Mahtavaa kun on viikonloppu, saa olla vain. Mitä nyt pitäis siivota ja tehdä töitäkin. Pihalla on vielä muutamia kukkapuskia törröttäen leikkausta odottamassa, ja ajattelin leikata ruusutkin nyt kun maa on jäätynyt. Kuusen kaadan tänään peräpihalta takapihalle, siihen valot.

 

"Tympeetä. Raput on suljettu."

2122287.jpg

 

Hehee. Tässähän on itse asiassa myös "rappu"!

2122286.jpg

 

 

Juhlallista itsenäisyyspäivää, kamut.