Mukavaa kuluvaa vuotta kaikille, paljon iloa ja onnistumisia niin koiratouhuissa kuin muussakin elossa!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jospa olis taas muutaman sanan aika. Joululomastani on vielä pari päivää jäljellä, ja nautittu on. Lunta tuli, kuten toivottiin, ihanaa! Lacen juoksut osui sopivasti loman ajalle, nämäkin seksiseikkailut on täällä onneksi nyt ohitse J

 

Loman aikana on meillä käynyt paaaljon kavereita, kivaa. Koiratuttavuuksistamme ainakin Kita, Jami ja Rölli, Nelli, Sasa, Lily, Rane, Sohvi, Pompe… jäiköhän joku mainitsematta.. Osa yhtä aikaa ja osa erikseen. Lenkille on viety aina kamut lumisille pelloille, ja kahviteltu ja turistu päälle J Muualla kuinh pelloilla ei sitten ollakaan koko joulun aikaan lenkkeilty, sen susivaaran. takia. Täällä havaittiin viiden-kuuden suden lauma aatonaattona, kun tappoivat muutama kilometri tästä meiltä tollerin… Oman kylän metsästäjiä jututin, ja olivat sitä mieltä että saattaa noinkin suuri lauma jo käydä ihmisenkin matkassa olevan koiran nappaamassa. Vähän kyllä kylmäsi…

 

Rakkaat ystävämme Aija&Jari viettivät kanssamme uudenvuoden vaihteen, ai että olikin mukavaa. Rakettihommat meni tosi kivuttomasti Fadon kanssa tänä vuonna. Ei hurjasti reagoinut, vaikka dallailtiin pihassa vielä ilta myöhään, ja sieltä täältä taivaanrannasta paukkui lähes tauotta. Keskiyöllä pysyttiinkin visusti sisällä. Lace ei välitä paukkeista tuon taivaallista, mutta varon senkin kanssa ettei saa mitään "vauriota" hienoon suhtautumiseensa.

 

Ollaan aloitettu tokottelut taas. Pian asettelen kevään tavoitteet. Ollaan pari-kolme kertaa painuttu Takujen hallille ryhmäreeneihin ja parisen kertaa Hennan ja Kitan kanssa reenailleet siellä porukalla. Nyt taitaa olla tokomoodi mammalle taas löytynyt! Ruudun paikkaa ollaan leikitty aika kivalla menestyksellä Fadon kanssa. Lacella paikka on ollut koko ajan bueno, mutta se ei jää ruutuun vaan juoksee saman tien miljoonaa takaisin, joten ollaan keskitytty siihen pysymiseen... Olen myös hivuttanut ruutuun sivulta lähetystäkin (siis ikään kuin merkiltä) jo pikku hiljaa Lacellekin, ei vaikutusta suuntaan tai vauhtiin, hyvä. Kumpikin on saanut myös tehoreeniä perusasennossa, käännöksissä sekä sivuaskelissa, Lacella viimeinen on aivan alussa vasta. Kumpikin istui vintturaan miten sattui, kun aloitettiin porukkareenit taas! Annelta sain oivia vinkkejä lauantaina noutokapulan pureskeluun ja suoraan sivulletuloon, jes. Kokeilin vielä kotonakin, ja tuntuivat toimivan. Ja Lacen kaukot oli mainiot takapalkkanamilla (LUULIN sen jumittavan niillä, mutta taisin muistaa aivan väärin, ehkä olen kokeillut lelun kanssa), näitä nyt vain lisää. Fadon kaukoihin olen päättänyt olla tyytyväinen. Maailman nopeimmat ne ei ole, mutta muuten aika varmat, koskaan ei jätä tekemättä ja tekee oikein, ja kun tekniikkakin on sinne päin, niin …. (heh)

 

Agissa on ollut Lacella taukoa useampi viikko (ellei kuukausi), ja pelastuskoiratouhukin on ollut vähäistä. Harmittavasti odotettu Janitan kurssi Mouhiksella peruuntui, mutta pääsiväthän nuo sentään jo paussin jälkeen korkkaamaan agiliidot Takujen  reeneihin tällä viikolla. Hyvin oli kuulemma mennyt, vanhat taidot oli tallella. Nyt vain uutta oppimaan J Siihen onkin kiva mahdollisuus, kun ovat ilmoittautuneet Marin valmemmusoppiin muutamaksi viikoksi, hieno homma!

 

Annilla oli huippuhieno kameransa mukana taas kun oli piristämässä meitä pari yötä landella, ja se otti aivan sikkehienoja kuvia koirista. Tässä muutama komea otos, kiitos Anni kuvista!!

 

2205137.jpg

 

2205144.jpg

 

2205152.jpg

 

2205156.jpg

 

2205160.jpg

 

2205175.jpg

 

2205181.jpg

 

Yksi valloittavimmista joulun vierailijoista on pikku Rane, 10 vkoa (sorry vaan muut kamut)

 - tällaista ei oikeesti voi olla!

 

2205225.jpg