Viime sunnuntain aurinkoinen päivä sujahti hyvässä seurassa tokoseikkailuissa. Lähdettiin Annin ja Nellin kanssa vaihteeksi tullin nurtsille, mutta eipä ollut keli kovin hyvä - no, pystyi sentään reenaamaan. Lacella aloitin ruudulla, sitten välillä Fado ruutuun ja Lace autoon. Kummankin kanssa myös tunnaria ja Fadon kanssa vielä kaukot.

Lacen ruutu oli ihan jees, samassa mallissa lätkän kanssa, välillä kokeilin ilman ja meni hyvin. Mutta... pitkältä matkalta kääntyili kerran kaksi, joten juoksuttelin leluun sitten kerran, ja sen jälkeen hyvä. Fadon ruutu oli aluksoi ihan hukassa, meni sivusta toiseen sivuun, haki ja haki. Minä helpotin ja helpotin, ja lopukski leölu ruudussa löysi oikean paikan, josta tajuttomat bileet!. En muista otinko sen jälkeen enää (tuskinpa :))

Laccella tärskyi sitten taas tunnari. Pysähtyi hyvin, mutta kahdella ekalla toistolla yritti nostaa väärää (onneksi oli lauta...), kolmas oli oikein mainio. Fado teki ensimmäisen heti toooosi hienon tunnarin, oikein kuuluu kun nenä käy, eikä aikonutkaan nostella muita.

Farkku-pojan kaukot kokeiltiin Annin seistessä liikkurina takana. Fado tekee kaukot aika varmasti, ei mitään kovin vauhtiraitaa, ja inasen edistääkin, mutta tänään olin näihin tyytyväinen.  Tällä menolla on näistä saatu ihan riittävästi pojoja, joten olkoon :)

Lopuksi käväistiin Pirkkahallin edessä ihmettelemässä heppoja ja menoa. Lacekaan ei välittänyt hevosista yhtään, hienos juttu! Tein paikallamakuut kummankin kanssa (Lace ja Nelli yhtäaikaa), Fadolle pitkä ja aivan piilossa. Meni upeasti kumpainenkin :)

Maanantaina hallitokot Hennan, Kitan &Samin kanssa. Olin huonollla moodilla, päätä särki, työpäivä oli jotenkin kinkkinen ja väsytti, ja vielä tuli kiirekin... hyvä yhdistelmä aloittaa tokoilu koiransa kanssa ... No menihän se, jotenkin. Ruutu Lassella välillä hyvä, välillä ei, Fadollakin sinne päin taas tänään, mutta jotenkin en ollut tyytyväinen itseeni. Olisi pitänyt ehkä vain leikkiä koissujen kanssa tai jotain, mutta tehtiin silti: Kummallakin tunnaria, Fadolla kaukoja, Lassella seuraamista ja käännöksiä, ja Fadolla idarin asentoja jäävinä. Kaikki on jotenkin ok, mutta kuten sanottu mun mieli oli ihan lannistunut ja pihalla... mutta hauskaa näytti koirilla olevan ja sehän on tärkeintä :)

Tunnarista mainittakoon, että Fadolla jees, Lassella säätöä :) Niin ja Fado ei jäävissä osannut seisoa, ei sitten millään, kun istuminen on niin paljon kivempaa ...

Tänä aamuna äkkäsin uuden kivan lenkkimahdollisuuden tässä kylällä. Tuosta miltei vierestä pääsee tosi hyvin nyt kovan hangen aikanakin metsälenkille - tai "hakkuulenkille" traktorin jälkiä myöden :) Aamuaurinko sokaisi silmät totaalisesti , ja tuli niin keväinen mieli :)