Eiliset tokottelut:

- Seuraamisessa vahvistin kontaktia
- kaukot oli hyvät (hitaahkot niinkuin Fadolla on, mutta muuten hyvät
-jäävät kaikki pelittää
-ruutuun meni nyt haihatellen sivusta, kovasti itse kuitenkin etsi oikeaa paikkaa, minä se vain hihkuin jes:iä lähes aina väärään aikaan, ja välillä lensi varsinainen palkkakin. Hyvä minä ... Muistaakseni saatiin yksi onnistunutkin ruutu
- paikallamakuu niin että Kita ja Henna tokoili vieressä. Kokeilin kääntyä sivuttain Fadoon, ja heti kaula venyi metrin, kun tarkkaili Kitan palkkausta. Huomautin, ja Fado oli tooosi nolona. Mutta siis pysyi koko ajan paikalla.

Oli kiva tokoilutuokio. Istuskeltiin tokopaikan kivetyksellä Hennan kanssa kotvan aikaa turisten, koirat virittelivät oikein veikeää leikkiä keskenään :) Vieläkin elelen kuin tunnariliikettä ei olisi ollenkaan olemassakaan... 

Lähdin vielä seuraamaan Lacen ja Karpan agireenejä Takujen kentälle. Hurjaa menoa, kuulemma pitäisi syöttää jarrua koiralle kotona :0 Hyvännäköistä, hyviä käännöksiä, irtoo ihan kivasti, ja Lacen motivaatio on kyllä ihan hurja! Rimoja räiski kyllä muutaman, ja kepit meni ihan sähellykseksi - liikaa väärän toistoja. Pitää reenata paljon, ja helpottaa niin että saa nyt onnistumisia niillä. Mutta hienoo hei, jalka on kestänyt oikein hyvin :)

Niin ja näitä ennen kävin lekurilla molempien kanssa, rokotuksilla. Fado terve reipas poika, Lace terve sievä neiti. Kiva välillä käydä eläinlääkärillä näinkin :) Fado painoi 23,30 kg, Lace 17,80 kg.