Edittiä eiliseen hierontaan: Lacen vasemmassa takajalassa olikin reiden etuosa tiukka. Aavistuksen myös oikeassa jalassa. Valveutuneen hierojamme palveluun kuuluu usein myös korjata löpinät joita tänne blogiin hieronnan jälkeen raapustan :) Tarttis pamlata hieronnan aikana vähemmän ja kuunnella tarkemmin mitä koissuista sanotaan :))
Tattis hierojatäti! -Niin ja Fado oli lihaksistoltaan tällä kertaa hyvässä kunnossa. Ne helposti kiristyvää sorttia olevat takareiden lihaksetkin oli hyvät. Niitä on hyvä venytellä myös.

Olen nyt pohdiskellut yön yli tunnarijuttua (nukuin ihan hyvin kyllä, toki toki), ja tämä aamuna tein ratkaisevan testin, jonka tuloksena on, ettei Lacella ole hajuakaan mitä tunnarissa pitäisi tehdä. Ei hajuakaan. Eipä juuri Fadollakaan. Mietinpä oikeasti olemmeko loppujen lopuksi edenneet tässä liikkeessä pätkääkään varmaan vuoteen. Siis pahasti mättää. Teemme vääriä asioita, aivan liian vaikeasti, väärillä menetelmillä (tai vielä pahempi, niiden menetelmien lajitelmilla! -En tiedä itkeäkö vai nauraa), liian harvoin, palkaten epäloogisesti ... jne. Hiiteen tunnari! Että ällöän koko liikettä! Yak!

He, tekipä hyvää karjua..  ;) Nyt vain niskasta kiinni ja back to basics. Sitä paitsi nyt mietinnät sikseen, on pääsiäisretkemme aika. Kohta punainen Fiiu starttaa kohti Vaasaa.

Iloista pääsiäistä kaikille kamuillemme!
Kuvassa Aromäen emäntä pääsiäisasussaan ;D
1239259873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e