Aurinkoa tänäänkin, vaikka tuuli oli kyllä melkoinen koko päivän. Päivän touhut koostuivat tassujen huollosta, harjauksesta, lenkkeilystä ja jälkien teosta. Lenkkiä saatiin ensin Viivin ja Venlan tultua meille pikavisiitille, pellolla mentiin tuhatta ja sataa. Lammikkoleikit kuuluivat tietysti Venlan ja Lacen touhuihin myös. Sastamalan puolella Eijalla käytiin sitten valmistelemassa ensi lauantain pimeän jälkikoetta. Tehtiin Eevan kanssa janalaatikko valmiiksi, ja saman tien käveltiin jälki koirinemme, eli Pippi, Leevi, Fado ja Lace saivat yltä kyllin metsälenkkiä. Kotona taas naudanluut pihalla, yleistä oleilua ja pihasta nauttimista. Tunti sitten, kahdeksan kieppeillä vasta koirat malttoivat nukahtaa, Lace taka-pihan ulko-ovelle puoliksi ulkona, Fado takan ääreen. Onnellisen tuntuisia molemmat :)

Eikä tokoa tänäänkään :) Onneksi Henna pitää meidät aktiivisena, soitteli ja sovittiin huomiseksi reenit. Ensi viikosta onkin tulossa aika haipakkaa, työn puolesta ja myös vapaa-ajalla. Sitten koittaakin tosi kiva vappu, Aija ja Jari tulee Iinestä ja meitä tapaamaan :)

Lacen Tarmo-veli oli taas menestynyt näyttelyssäkin, upeeta mahtavaa!(Niin ja muutamia päiviä sitten Jade-sisko oli agiliidellyt voittoon, wau)Tuossa aamupäivällä kun jynssäsin koirista taas irtokarvoja tukuttain, en kyllä ymmärtänyt, mitä järkeä meidän on lähteä Haminaan asti näytelmään, tällaisessa kunnossa :)) No joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön :) Yhtään en ole kyllä harjauksessa säästellyt, moni varmaan tekisi sen, mutta mä haluan irtokarvat NYT pois, ulos talosta mahdollisimman tehokkaasti, enkä kyllä ajattele näyttelyssä onnistumista siinä kohden. Kumpikin pudottaa niin totaalisesti että aivotkin on karvoja täynnä. Huoh.

 

Mainittakoon vielä, että mun istuttamat tomaatit on isolla taimella jo, hyvin porskuttavat. Onpa jännä nähdä, näinköhän kesällä syömme ihan omia kylvämiämme tomaatteja - tähän asti olen ostanut aina valmiit taimet.