Lauantaina oma reeniaika hallilla. Kävin rakentamassa ruudun, ja sitten koira kerrallaan tyhjään kunnon matkan päästä. Ensin primadonna: Lace pongas heti sisään tultua ruudun hallin takaosassa, lukitsi sen - ja pam. Siellä oli. Aivan mainio paikka! Fado veti suoraan ruutuun myös aikas hyvin, mutta pysäytyskäskyllä kääntyessään loikkasi käännöksessä taas osittain oikealle ruudusta ulos... Tein muutaman paikkareenin, palkka niistä.

Farkku reenasi lisäksi seuraamisen istumisia, hyviä kaikki. Jäävistä seiso ja istu sekaisin, parin virheen jälkeen löysi seisomisen, hyvä. Tunnari laudalla hyvä, matkaa n. viisi-kuusi metriä. Ei nostanut kuin oman! Etunameilla taas...

Lacen tunnari meinasi mennä murinaksi (!?! ARGGHH!) ja säntäilyksi, se ei kerta kaikkiaan nää etunameja, jos ne ei ole jollain kukertavan loistavan värisellä alustalla laudan edessä... no viimeinen toisto saatiin kohtalainen, kolmekohan tehtiin.  Naks jos nostaa kauniisti oikean. Lacen kanssa vielä muutama pätkä seuraamista, ja jäävistä istumista, seuraaminen lienee ok, liikkeestä istuminen sikkehieno!

Hallissa oli agikamoja reunoilla, enkä malttanut olla ottamatta Lacen kanssa muutamaa estettä. Eli keinua muutama, kepit, ja -putkeen palkinnoksi :)) Lasse ei meinannut liitoksissaan pysyä..

Tänään kaikki lenkit tehtiin uusissa maastoissa, olipa jännää, ja väsyttävämpääkin näemmä.

Sunnuntai hurahti - lenkillä ja yllätysvieraiden kanssa, Karoliina ja Mari (ja Pörri pikkuinen lappalainen) tupsahtivat illaksi Aromäkeen, kiva kiva. Sitä ennen olin tehnyt parin tunnin lenkin koissujen kanssa, joka suurimmaksi osaksi tarvottiin hangessa, joko pellolla tai metsissä. Huh hah hei, olipa reipasta menoa.