Vähän puun takaa tuli meille keskiviikkona oikein kenraaliharjoitus etsintäreeneissä. Fadolla oli kokeenomainen harkka, kolme maalimiestä suuuurella alueella (isompi kuin loppukokeen koealue). Ja me onnistuttiin!!! Jihuuuu!! Kaikki maalimiehet löytyi, ilmaisut oli täydelliset, ja aikaa kului reilu parikymmentä minuuttia, vaikka analysoitiin joka löydöllä tapahtumia pitkät tovit. Voi että olen I-L-O-I-N-E-N!! Kiitos ihqu reeniryhmä tuesta ja hyvin järkätystä reenistä. Itse asiassa tää oli eka tämänkaltainen harjoitus meillä koskaan, ja mä näköjään tarvitsin tämän. Alkumatkasta, kun isonenä läks, Taina jo kirosi että "nyt menee hermot", mutta oiva tukisakki takana tsemppasi ja antoi vähän pesäpallomailastakin, ja eikös sieltä Fado jo kiitänyt ilmaisulle tuulispäänä! Opin niiiiin paljon tarpeellista. Kiitos meidän koutsiEeva ja harkkojen järkkäri Jenni!

Fadon ja mun onnistumisista olin niin euforiassa, että menin ja sössin sitten Lassen reenit totaalisesti: aivan liian kaukana ja vaikeat maalit siihen nähden missä mennään, ja niinhän siinä kävi että Lace ei ilmaissut kahta ensimmäistä. Näitä sössejä sitten korjailtiin. Ja korjaillaan. Onneksi koirat antavat niin paljon anteeksi meille ihmisille :))

Illan päätteeksi vielä rento lenkki, viisi esp.ves:iä ja kaksi bortsua. Pienin reippailija oli 11- viikkoinen oiva pakkaus Oiva, joka pysyi vauhdissa tosi hyvin jalkojensa pituudesta huolimatta :)

Nyt vietetään vappua, vappubrunssi on kavereiden kanssa popsittu kuohuviineineen (ruokalajeja varmaan 30!) ja nautitaan parhaillaan auringosta pihalla. Lacen ja Fadon riemulla ei oo rajoja, nauttivat myös vieraiden huomiosta täysin. Fadohan tunnetusti rakastaa Aijaa. Äsken kun siirtelivät Iines-venettä pihalla, ja Aija säikähti veneessä huutaen ettei koirat vaan jää alle, tuli Fadolla ihan kauhea huoli Aijasta - hyvä kun ei kiivennyt veneeseen.

 Tänään vielä vuorossa erinäisiä makkaroita, juustoja, salaatteja ym herkkua (siis meille ihmisille :), pihallaoloa, tomaattien koulimista ym. Koirille on luvassa broitsun kauloja ja varmaan jotain makkaraakin saavat maistaa. Ihanaa eloa.

Vappua kaikille kamuille!