Ai jai, jostain puri tokohyttynen taas nilkkaan. Kenties vähän lauantaisesta tokokokeesta jossa oltiin turistina, kannustamassa tuttuja, Tarmoa evl:ssä, Vale-koira loisti alo:ssa (missä vaiheessa siitä pikkuisesta on kasvanut tuollainen tokohirmu!), ja muitakin tuttuja siellä vilisi pärjäten hienosti.

Meidän reenilöt sitten lauantaina ja sunnuntaina (joo-o, ihan kahtena päivänä peräkkäin :)

Fado teki piitkää seuraamista tiheällä palkalla, käännöksiä, sivulletuloa, piteli kapuloita, ihan ok nämä. Sivuaskelissa vasemmalle loikkaa kyllä vähän, mutta loikatkoon. Ja hui mikä motivaatio!! Farkku-boy olis tehnyt vaikka ilmavoltin jos olisin vähän vinkannut. Kylläpäs tekee tokopaussi hyvää ;) Lisäksi kokeilin top-käskyä luoksarin seisomiseen kerran, samaa käytän ruudussa nopeaan pysäytykseen. Se toimi oikein hyvin! Miksei näissä voisi olla sama käsky... Perään pari vauhtiluoksetuloa. Huh mikä v-a-u-h-t-i.

Lassen kanssa reenattiin takalelulla kaukon vaihtoja yksi kerrallaan. M-I jumitti kaksi kertaa, otin uusiksi ja sitten hyvin. Muut vaihdot sikahienoja! Etäisyyttä kuusi-seitsemän metriä. Välillä lelu takana toimii sillä tosi hyvin, välillä ei.. Kapulan pitämisessä otin muutaman kerran sivullapitoa (luovutuspaikka Lacella), tosi täpäkkänä keskittyy olemaan liikuttelematta. Lisäsin tähän pienen liikkeen eteen, ja pääsin kuin pääsinkin palkkaamaan hyvästä pidosta. Neidin ilme oli aika vinkeä, kun se tajusi että pitää kävellä hitaasti kapula suussa... vaati selvästi keskittymistä :))

En muista ollaanko Lacen kanssa otettu ylipäänsä seuraamisen peruuttamista aikaisemmin (edessä peruuttaminen käskystä pelittää kyllä), ehkä satunnaisesti, mutta sitä ajateltiin ottaa nyt ohjelmistoon. Koira viereen seisomaan (seinäpeilin edessä) ja siitä namilla "työntäen" kuonosta , ja pienestäkin liikkeestä olisin palkannut, mutta mutta.. sainkin tällä aikaan vain vanhan kunnon lallu-ongelman = Lasse muisti yhtäkkiä mun varpaat!! Loiks sivulle poikittain aina pakoon hurjia tappajavarpaita kun vähänkin yritettiin, huoh. Lopulta meidän reeni palasikin erittäinkin helpotetun sivulletulon ruhtinaalliseen palkkaamiseen, että saatiin se edes takaisin :( Hehe, vain luoja tietää tuon neitosen ajatuksista. Mietimme vähän lisää tätä - tuossa mielentilassa ei voi ottaa seinääkään tms avuksi.

Sunnuntaina Heta tuli meille kyläilemään Rinan kanssa. Osa päivästä pideltiin sadetta, ja aina kun aurinko pilkotti siirrettiin nenämme oitis ulos. Oli kiva turista taas, ja Fadolla ja Rinalla riitti ulkona riemua.

Tänään vieraili vuorostaan Lassen armas veli Onyx Piirareissullaan meillä. Oli kiva tavata! Onyx ja Fado ottivat pikku painit pihalla lähes ensitöikseen, plääh. Liekö sittenkin Lacen lähellä oleva juoksu herroja kuumentanut. Eilen illalla ja tänään etenkin töistä tultua olin näkevinäni Fadon nenän venyvän Lassen keikutellessa housujaan ohittaessa.

Komea, komea Onyx
1243274714_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"... mutta lähemmäs en kyllä mene..." (että Lasse osaakin olla tympeän näköinen :D :D)
1243274678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Onyx toi Lacelle tuliaisina vinkeän lelun, Orka Jackin. Taidetaan nimetä se ufoksi. Oli toki pakko heti korkata:

Lace kokeili ensimmäiseksi kuonoreikäänavosylin -tyyliä (sisällä sarvissa juustoa):
1243281690_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243281603_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Fado otti vähän napakammat otteet:
1243281753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hurjan hauska lelu, ja väsytti viimeistään kummankin pään. Iso kiitsa Onyx ja Kai!!