Juhannus oli ja meni. Vietettiin pidennetty viikonloppu, käytiin Vaasassa Kristiinankaupungin (isää katsomassa) kautta. Vaasan mummo oli meillä juhannuksen, Fadolla ja Lassella oli siis riemua! Pidettiin pari tokonäytöstä mummolle kun reenailtiin. Fadolla hyvä ruutu, tunnarissa piilotettiin vain omaa. Seuraaminen mojovaa, sivuaskelissa perusasento jäi vinoon. Kaukot erinomaiset, tein koemaisena sarjana kaaaaukaa.

Lassea seurautin, nyt ei keulinut niin paljon kun vas. kainalossa lelu ja oon jo hetken palkannut taakse. Lassen suunnat (kosketusalustalla ja naksulla) alkaa olla jo tosi varmat - ja n-o-p-e-a-t! Fadolla nämä vain heikkenee. Nyt se teki joka lähetyksellä ensin pari pyöräytystä itsensä ympäri ja sitten lähti johonkin suuntaan... yleensä sentään sinne minne uusin käskyn. Pitää helpottaa Hessu Hopolle tätä reeniä :)

Eilen eteläpuistossa reenaamassa Marikan ja Hennan kanssa. Puisto uhkui väkeä, auringonpalvojia, kävelijöitä, lenkkeilijöitä, pesapallopelaajia, agiliitäjiä ... Hyvä häiriöreeni. Laitettiin nyt reeneissä eka kertaa ruutunauhat, en tiedä oliko niiden syytä, mutta Fadolla oli vaikeus hahmottaa ruutua ekalla. Sen jälkeen hyviä. Alkuun paikallamakuu 4 min, häiriötä sen verran hurjasti että oltiin näkyvissä. Parin minsan jälkeen Fado katseli vähän ympärille ja haisteli pari kertaa maata. Ekstrahäiriönä iso collie käveli viereistä kävelytietä, Fado tarkkaili sitä kyllä aika tarkkaan, mahtaako tulla päälle ... Mutta hyvin pysyi, ja nousi paluussa tosi mahtavaan perusasentoon vikkelään! Saattaahan olla että palkka innosti - koiran Caesar-purkki kokonaan ;) Fadon seuraaminen oli hyvää kaikkinensa, kaukoissa ei ongelmaa, tein leikkien nameilla vaihto kerrallaan. Maasta luoksetulon loppua tehtiin pari kertaa, hyvät, puunkierrolla seisomista, joka melko hyvä Fadoksi myös. Into riitti :)

Lacen ruutu oli ihan pepusta. Tai siis mä onnistuin taas sekottamaan pikku rassukan päätä. Naksuttelin oikeaa paikkaa, muutama onnistunutkin saatiin. En vain keskittynyt sata lasissa, ja se ei ole oikein, kun pikkuinen antaa kerran aina totaalisen kaikkensa reeneissä!

Ja TAAS kokeilin lelu takapalkkana kaukoja kaukaa, enkö jo opi, ettei se Lacella toimi!!!?? Pöljä. Neidin seuraaminen oli nyt paikoitellen erinomaista, ei keulinut kuin pieniä hetkiä, mutta korjasi niissäkin itse pian paikan.  Lopuksi tehtiin vielä pieni lenkki Pyynikillä illan viileydessä ja pulautettiin koirat kastelemaan turkkinsakin.

Tänään oli Lacen jalan kuvaus. Samalla otettiin viralliset kuvat. Jalan olkanivelessä näkyi sama rustovaurion aiheuttama kalkkeuma, joka pentukuvauksissakin. Nivelnesteen määrä on vähän kasvanut ja siellä erottuu pieniä kalkkeutuneita rustohippuja nivelkapseliin kiinnittyneenä. Koskapa nivelneste on sama Bicepsjänteellä ja olkanivelellä, näm hiput voivat aiheuttaa ärsytystä kummassakin. Ontuma rauhoittui nopeasti tulehduskipulääkkeillä, ja saatiin lupa siirtyö täysin normaaliin liikuntaa, eikä tämä estä kuulemma mitenkään agilityakaan, jonka Lace pääsee kevyesti aloittamaan ensi maanantaina Koon kanssa. Jos oireet palaa, niin tulehduskipulääkkeet sitten taas, tai kortisoni voi jossain vaiheessa olla tarpeen. Tähystystä ei tällaiseen kuulemma käytetä, koskapa sillä ei saataisi kuitenkaan kaikkia hippuja pois. Niin ja Cartrophen-kuuri saatiin myös niveliä tukemaan. -Viralliset kuvat oli ok.

Vein myös Fadon uusintavirtsanäytteen, jossa yhä oli runsaasti bilirubiinisakkaa sekä ph korkea :((( Verinäyte siis otettiin, sen tulokset kuulemme huomenna. Huoli kasvaa!! Toivottavasti turhaan.

Koirat oli molemmat mulla töissä tänään. Mainiota käytöstä kummaltakin, ihania mamman mussukkoja.

Fado ja Vaasan mummo ne toisistaan tykkää:
1245870002_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 1245869947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mummo (=mun äiti) muuten osti koiruleille uudet vesilelut, joita piti heti käydä kokeilemassa. Ihqut!! Lassekin oli ressukka niin tärinässä että alkoi sukellella sen kanssa iloissaan rantavedessä :))