Keskiviikkoilta meni Takujen kisoissa talkoillessa, sateessa. Lace oli häkissä mun vieressä (otin ilmoja vastaan). Kisailta olikin aika tynkä, joten meille jäi aikaa vielä reenata Fadon kanssa kentän tyhjennyttyä.

Kaatosateessa siis seuraamista piiiitkä pätkä, erittäin hyvää :) Ketjuttelin luoksaria, ja kokeilin nyt kokeenomaisena lopuksi. Ennakoi seisomista vähän, pysähtyi kohtalaisesti, maahanmeno jäi sellaiseksi lintukoiran seisonnaksi etujalka ylhäällä, siihen jäätyi :(( No mutta mullahan oli lelu kainalossa... Otin keitetyn kielen peliin ja toisteltiin maahanmenoa muutaman kerran kunnes lähti taas pelittämään. Perään vielä pari suoraa sivulle, viimeisen tuli jo kunnon vauhdilla.

Kaukot oli hyvät sekä nouto, nyt ei juurikaan edes pureskellut.

Otinpa ihan yksin paikkamakuunkin kentällä, vaikka ensin tuntui että turhaa kun ei oo häiriötä. Mutta ylläri ylläri... piiloon mentyäni (jäin tosin nurkalle että näin koiran eli Fadokin siis näki mut ihan selkeesti) en ollut kauaakaan siinä seissyt, kun tämä jätkä yritti tooosi hitaasti nousta etten näkisi! Askel eteen, ja Fado lämähti äkkiä takaisin maahan. Kehuin piilosta päin tästä. Tsiisus, enpä olisi uskonut! No odotin vielä pari minsaa, sitten palasin, en palkannut. Perään toinen vähän lyhyempi onnistunut, ja siitä bileet. Analysoin poitsua siinä katsellessa, ja sitä i-n-h-o-t-t-i- selvästi sade :) Makasi selkeästi vähän vaikean näköisenä kun selkään satoi, ja ravisteli päätä pari kertaa kun korviin iski pisarat. Eli tarpeellinen reeni siis.

Muuten Fadolla on ollut tosihyvä reeniasenne jo hetken aikaa.  Usea ruudun paikkareeni eilenkin - sateessa tarkoituksella - peräkkäisinä eri sivuilta, kaikki täydellisen keskelle ja lujaa. Sitten pari pitkältä, nekin loistavat. Keitetty kieli ja lelut lenteli :) Miksei se kotona tee koskaan banaaneja tai sisäänmenoja ruutuun sivusta?

Seuraaminen oli hyvää, tein yhden tooosipitkän ja kertaalleen käännökset ja sivuaskeleet sekä yhden juoksu-hidas-juoksupätkän. Hyvin kaikki lukuunottamatta loikkaa vasemmalle askeleiden alussa, jota en tällä erää jaksa karsia.

Kunpa vois pitää tokokokeet omalla pihalla. Me muuten pärjättäis niissä kisoissa :)

Lacen kanssa eilen reenasin - taas - sitä seuraamista, perusasentoa ja käännöksiä. Käännökset ja sivuaskeleet on ihan huimia sillä, kääntyilee ja siirtyilee nanosekunnissa :) Saipa vielä tehdä noudon pitoa, ja läheltä yhden pikkunoudon (heti kun vauhtia tulee vähänkin , näyttää tulevan kierroksetkin mukaan), sekä ruudun paikkaa läheltä. Aluksi tarjottiin taas "pylly pystyssä ruudun etureunassa", kun ei palkkaa kuulunut, odotuksen jälkeen siirtyi keskemmälle. N. kymmenestä toistosta kolme viimeistä alkoi olla naksun arvoisia.