Lauantaina osallistuttiin Fadon kanssa Takujen joukkueessa voittajaluokkaan. Meni vähän hessuhopoiluksi, ei mikään pramea suoritus. Mutta ihan sen näköinen, millaisesti olen koirani kouluttanut :) Edelleen olen koiraan tyytyväinen, se on maailman paras kaveri, reenikaveri ja kumppani. Uroksista. Nartuista sitten Lace :) Mutta minä sitten taas... voi juma että mä jaksan tonttuilla kokeissa AINA jotain. Pitäis varmaan alkaa tekemään mammalle yksin kerran viikkoon kisamainen reeni. Nyt kaivoin remmiä taskusta paikallamakuun jälkeen laittaakseni sen koiralle, tuomarin piti huomauttaa että pidetään koira vapaana kehässä :((( Silti kokonaisvaikutus 10). Luoksetulon alussa sitten taas ihmettelin, mikä "käsky", kun "liikkeelle" pitäisi liikkurin sanoa... arghhhhhh.

Hyvä oli osallistua, sillä sain tosi paljon mietittävää reenien suhteen. Lisäksi sen, miksi emme reenaa vähän enemmän, että mahduttaisiin porukkaan paremmin ;) No, ainut mikä ihan oikeasti harmitti, oli meidän ruutu. Se on ollut niin hyvässä jamassa jo jonkun aikaa, mutta kun Fado parka ei sitä ruutua kehästä löytänyt vaikka kuinka yritti, niin ei sille mitään voi. Lisää vaan varmuutta tähän. Iris kuvasikin meidän kokeen, kunnes saan sen analysoitavaksi (itselleni vain :)), niin on kyllä oppien ja oivallusten paikka! Kisakirjakin on vasta matkalla mulle, joten seuraavassa päivityksessä viikon lopulla saatte lukea liikekohtaiset numberit. Mutta tunnari ja ruutu siis nollille, muuten ysistä seiskaan, siltä väliltä. Noudot oli muistaakseni ysin luokkaa.

Iris ja Tarmo saatiin meille yökylään, kiva kun kävitte! Ja kiitos myös kivasta kisaseurasta. Aamulla sitten pelkiksi turisteiksi katsomoon. Lacelle ja Fadolle hyvä päivä reenata rauhoittumista, ja oikein hyvin toimi, olin tyytyväinen. Lacen kanssa lounaspaussilla reenattiin hyvän mielen reenit. Seuraamista tiheällä palkalla, joten paikka oli hyvä ja muutenkin loistavat käännökset. Muutama maasta sivulle tulo, jäi pari kertaa vinoon, kolmas oli hyvä ja palkattava. Kaukoja i-s ja m-s takapalkalla, toimi. Lopuksi vielä pari vauhtiluoksetuloa. Oli kivaa! Kun reenit loppui, Lace juoksi lähimpään lätäkköön ja lätkäytti makaamaan sinne. Rinalle tiedoksi, siinä lätäkössä maaten voi myös pissiä.. ;D

Yksilökisat oli mielenkiintoiset ja opettavaiset.  Hurjan korkea oli taso ja paljon hienoja toinen toistaan hienompia suorituksia nähtiin. Tuomareiden pisteytykset vähän ihmetytti välillä, en oikein löytänyt niistä linjaa: sakotettiin kyllä aika rankasti (niinhän arvokisoissa pitääkin tietty), mutta haluamansa ihannesuoritus jäi ainakin mulle vähän epäselväksi. Mutta: pännii ohjaajat, jotka kohdistavat jopa kehässä näkyvästi koiraansa pettymyksensä, voi shit. Sellainen saa mut raivon valtaan, en olisi tokokehän laidalla enää toivonut sitä näkevän, riittää että aksapuolella saa oksentaa sellaista käytöstä ihan tarpeeksi. Joku keltainen kortti olisi sellaisesta hapannaamasta paikallaan!

Kisoista lähdin suorilta uittamaan koirat, uitiinkin aika pitkään, varmaan ehkä 15-20 min. Sieltä tunnin rento metsälenkki Vuorentaustassa.

Muutama uintikuva:

1247467895_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1247467958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247468050_img-d41d8cd98f00b204e9800998e